Όμορφοι, πλούσιοι και πετυχημένοι! Αυτοί είναι οι ωραιότεροι εργένηδες του Hollywood!

Όμορφοι, πλούσιοι και πετυχημένοι! Αυτοί είναι οι ωραιότεροι εργένηδες του Hollywood!

Εσύ ποιον ονειρεύεσαι;

Το βιογραφικό τους λέει διάσημοι, πλούσιοι, ποθητοί και όλοι με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι τικάρουν το κουτί ανύπαντροι στην οικογενειακή τους κατάσταση. Αυτοί είναι οι ομορφότεροι άντρες του πλανήτη που δεν χόρεψαν το χόρο του Ησαία αλλά προτιμούν να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς της εργένικης ζωής.

Bradley Cooper

Είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε! Γλυκός, ψηλός, με κοιλιακούς που κόβουν ανάσες, καστανόξανθος, με μπλε μάτια και ειδικός στο να σου ετοιμάσει το καλύτερο πρωινό στη ζωή σου (η προϋπηρεσία του ως σεφ σε διάφορα μαγαζιά της Νέας Υόρκης του δίνει αυτό το καταπληκτικό προνόμιο) δεν μας αφήνει περιθώρια για να σκεφτούμε κάτι καλύτερο. Εμείς τον είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Law and Order, και τον ερωτευτήκαμε σφόδρα! Οι δηλώσεις του περί προσήλωσης στη μονογαμία ενισχύει την λατρεία μας. Αυτή την περίοδο ο Bradley Cooper περνάει τις νύχτες του με την Suki Waterhouse, αλλά για γάμο ούτε κουβέντα! Νομίζουμε ότι τίτλος του εργένη του πάει πολύ.

Edward Westwick
Το πιο διάσημο Gossip boy είναι ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος εργένης γιατί είτε θα τον αγαπήσεις είτε θα τον μισήσεις. Εμείς βέβαια ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία. Μόλις στα 25 του χρόνια έχει ήδη μπει στην λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες και δηλώνει πως απολαμβάνει το συναίσθημα να τον ποθούν όλα τα θηλυκά. Το πάθος μας για εκείνον φούντωσε όταν δήλωσε ότι σκοπεύει να πάει με όσες περισσότερες από τις θαυμάστριες του μπορεί. Μήπως σκεφτόσαστε όλες το ίδιο;

Jake Gyllenhaal
Οι απανταχού θαυμάστριες του, αυτόαποκαλούνται Gyllenhaalics και όχι τυχαία. Έχει ίσως ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs και μετά την εμφάνιση του στο Brokeback Mountain μας έκανε να βλέπουμε με άλλο μάτι τα country boys! Ο Paul Newman τον είχε χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και η πρώην φιλενάδα του Reese Witherspoon ως τον καλύτερο σύντροφο που είχε ποτέ. Τελικά όμως δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου κι έτσι παραμένει στην λίστα των ελεύθερων και ωραίων!

Robert Pattinson
Ο πλέον σέξι και περιζήτητος Βρετανός που κατάφερε να γίνει αντικείμενο εφηβικού πόθου για όλες τις σινεφίλ ανά τον κόσμο και να καταρρίψει τον εδραιωμένο μύθο των βαρετών Βρετανών επανέφερε στη μόδα τα όχι και τόσο macho αγόρια! Είναι μόλις 26 ετών και παρά το πολυσυζητημένη κέρατο που του έριξε η Kristen Stewart και την απόφασή του να την δεχτεί πίσω παραμένει περιζήτητος. Ο Robert Pattinson δεν μας εμπνέει το πρότυπο του άντρα να ανοίξεις σπίτι και νομίζουμε άλλωστε πως αποφεύγει το στεφάνι όπως ένα βαμπίρ το σκόρδο!

Zac Efron
Τα μπλε του μάτια είναι τόσο εκφραστικά όσο και αθώα! Έκανε την εμφάνιση του στο καλλιτεχνικό στερέωμα στα 11 του χρόνια και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την αμερικανική νεολαίο. Μπορεί να έχει καιρό να εμφανιστεί με κάποια κοπέλα στο πλάι του ( άλλωστε πολλά έχουν γραφτεί για τη σεξουαλική του κατεύθυνση). Εμάς μας αρέσει πάντως γιατί μας θυμίζει τον κούκλο του σχολείου που όλες είχαμε ερωτευτεί στην πενθήμερη και επιπλέον ξέρει να χορεύει τέλεια.

Jared Leto
Δεν διαθέτει την αψεγάδιαστη, κλασική ομορφιά ενός μοντέλου αλλά το στιλ του και η γοητεία του τον καθιστούν εναλλακτικά... περιζήτητο. Ο ροκ χαρακτήρας του δεν θα μπορούσε ποτέ να εγκλωβιστεί στην αγκαλιά μόνο μιας γυναίκας. Προτιμάει πάντως να μην αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή και αυτό μας ανεβάζει την αδρεναλίνη. Στα συν του βιογραφικού του η παρουσία του στο Fight Club όπου κατάφερε το ακατόρθωτο... να κλέψει έστω και για λίγο τα φώτα από τον Brad Pitt.

James Marsden
Πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός και τραγουδιστής, ο James κερδίζει ολοένα έδαφος στην λίστα των πιο σέξι αντρών του Χόλιγουντ και όχι άδικα. Σίγουρο χρήμα τον φωνάζουν οι παραγωγοί του X-Men γιατί ξέρουν καλά ότι ο γυναικείος πληθυσμός θα κατακλύσει τις αίθουσες για να τον δει. Εσείς τι νομίσατε; Ότι ξαφνικά οι γυναίκες αγάπησαν την επιστημονική φαντασία; Μα πείτε μου, έχετε δει πιο ωραίο Κύκλωπα;

Διαβάστε ακόμη:

H Pippa ξέρει ότι κοίταζες τα οπίσθιά της στο γάμο της αδελφής της και σου απαντά!