Όσκαρ 2014: H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Όσκαρ 2014: H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Πληρώθηκε να ποστάρει με Samsung κι εκείνη ανέβαζε από το i-phone της

H Samsung πλήρωσε αδρά την Ellen DeGeneres προκειμένου να σαρώσει την αίθουσα των Oscar κρατώντας στα χέρια της το λευκό Galaxy phone, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε και για να τραβήξει την πιο διάσημη selfie στην ιστορία σπάζοντας το ρεκόρ σε Twitter retweets .

Μάλλον όμως δεν έδωσαν αρκετά για να θυμηθεί η διάσημη παρουσιάστρια να το χρησιμοποιεί και backstage. Όπως και πολλοί άλλοι celebrity smartphone πρέσβεις πριν από εκείνη, η DeGeneres με το που έβρισκε ευκαιρία και δεν γινόταν αντιληπτή χρησιμοποιύσε το iPhone. Έστειλε tweet 12 πριν βγει με το Samsung στα χέρια—και κάτω φαινόταν το tag “via Twitter for iPhone”. To ίδιο έκανε και μετά το selfie!

H Samsung ήταν βασικός χορηγός των Oscars και χάρη σε τέτοια λάθη που πήραν τεράστια διάσταση, φαίνεται ακόμη πιο cool. Οι εκπρόσωποί της το αντιμετώπισαν χαμογελώντας. Το θέμα είναι αν η DeGeneres θα πει κάτι πάνω σε αυτό.

Όλοι θυμόμαστε τότε που η Oprah διαφήμιζε την αγάπη της για το Microsoft Surface από ένα iPad, και το άλλο περιστατικό με την Alicia Keys που κατηγόρησε έναν hacker που έχει μανία με τον Drake, όταν εκείνη ως creative director της BlackBerry χρησιμοποιούσε μόνο iPhone. Sorry, πρώην creative director.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραίες των Oscars!

Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε