«H κοιλιά της μοιάζει με... μπυροκοίλι»! Ποια διάσημη έγκυο έκραξαν στο Fashion Police;

Γωγώ Φούντα
«H κοιλιά της μοιάζει με... μπυροκοίλι»! Ποια διάσημη έγκυο έκραξαν στο Fashion Police;

Είσαι διάσημη και εγκυμονούσα; Η Joan Rivers και η παρέα της θα σε... περιλάβει!

H εγκυμοσύνη λένε, εκτός όλων των άλλων, είναι και η απενεχοποίηση της γυναικείας λαιμαργίας, μιας και η έγκυος τρώει για 2! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό ισχύει, αλλά όσο να πεις μία γυναίκα που περιμένει μωρό, έχει, και έτσι πρέπει να γίνεται, ειδική και πιο επιεική μεταχείρηση!

Αυτά όμως, όσον αφορά στην απλή κοινή και άγνωστη έγκυο εκεί έξω, γιατί αγαπητές μου, όταν είσαι star και ταυτόχρονα σύζυγος star, και εμφανίζεσαι στα βραβεία Oscar, με την κοιλιά στο στόμα και μάλιστα περιμένοντας δίδυμα, όσο γλυκιά κι αν είσαι και όσο χαριτωμένη και στρογγυλή κι αν δείχνεις, από το στόμα της Joan Rivers και των συνεργατών της στο Fashion Police, δε γλιτώνεις ο κόσμος να χαλάσει!

H πάντα ανατρεπτική και κάπως... αθυρόστομη Joan λοιπόν, σχολίασε όπως ήταν αναμενόμενο στην εκπομπή της, τις εμφανίσεις των κυριών στο κόκκινο χαλί των Oscar! Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα της συζύγου του Chris Hemsworth, Elsa Pataky, η Joan άνοιξε τον... ωχετό της και εκτόξευσε τα βέλη της: «Nαι ξέρω γιατί είναι τόσο τεράστια. Eίδα το υπερηχογράφημά της», είπε και έδωσε πάσα στο συνεργάτη της George Kotsiopoulos: «Το τελευταίο πράγμα που θέλω, είναι να κοροιδέψω μία έγκυο. Αλλά φοράει ένα απαίσιο φόρεμα που δείχνει την κοιλιά της σαν... μπυροκοίλι», ολοκλήρωσε. Στο πλευρό των συνεργατών της τάχθηκε και η Kelly Osbourne λέγοντας πως όντως ήταν πολύ άσχημα ντυμένη, και κάπου εκεί, κατέφθασαν και οι πρώτες αντιδράσεις τηλεθεατών, οι οποίοι φυσικά υπερασπίστηκαν την Elsa και την κοιλιά της! Kάποιοι μάλιστα δεν αρκέστηκαν μόνο στην υπεράσπιση της μέλλουσας μανούλας, αλλά έριξαν και ένα ωραιότατο κράξιμο, στο παρεάκι!

Βρε παιδιά, ωραία η εκπομπή σας, καυστική και γεμάτη χιούμορ και έξυπνα σχόλια, αλλά αυτό με την κοιλιά ήταν τεράστιο φάουλ! Όχι ότι το παίζουμε ηθικολόγοι, αλλά οι ορμόνες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τρελαίνονται και το τελευταίο που θέλει μία έγκυος, είναι να την κράζουν για την κοιλιά της. Να τα λέμε κι αυτά...

Διαβάστε ακόμη:

Το...πλαστικό γονίδιο των Kardashian «χτύπησε» και την Khloe;

Το... άβολο ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε μαμά, αλλά στην Kim έγινε on camera!

Δε θα πιστεύετε ποια star του Game of Thrones έχει όλα αυτά τα τατουάζ!