Η Reese Witherspoon και ο Jim Toth παντρεύτηκαν

Η Reese Witherspoon και ο Jim Toth παντρεύτηκαν

Το σίριαλ με τις προετοιμασίες του –δεύτερου- γάμου της Reese Witherspoon έφτασε επιτέλους στο αίσιο τέλος του, καθώς η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της ατζέντη το Σάββατο που μας πέρασε.

Η «Legally Blonde» μετατράπηκε το περασμένο Σάββατο σε «Legally Bride», με δόξα και τιμή –και πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Η Reese Witherspoon και ο, αρχικά ατζέντης της και μετέπειτα αγαπημένος της, Jim Toth, είχαν αρραβωνιαστεί ήδη από τον Δεκέμβριο, και το Σάββατο έγινε η τελετή του γάμου της στο ράντσο της Witherspoon, στο Ojai του Calif.

Πριν την τελετή είχε οργανωθεί ένα cocktail party για τους καλεσμένους, ενώ η ίδια η τελετή ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση και κράτησε 20 λεπτά. Μεταξύ των καλεσμένων, βρίσκονταν η Renee Zellweger, o Sean Penn με την Scarlet Johansson, o Tobey Maguire, o Robert Downey Junior με τη γυναίκα του, και η Alisa Milano με τον άντρα της.

Τα παιδιά της Witherspoon από τον πρώτο της γάμο με τον Ryan Philippe, η 11χρονη Ava και ο 7χρονος Deacon, ήταν επίσης στον γάμο, ενώ φίλοι της ηθοποιού λένε πως τα μικρά είχαν αναπτύξει από την αρχή μια πολύ στενή σχέση με τον Toth, ο οποίος είναι ο οικογενειάρχης και σταθερός χαρακτήρας που η Witherspoon ήθελε πάντα να έχει.

Το όλο γεγονός έμεινε μακριά από τα φώτα των παπαράτσι, όπως επιθυμούσε και το ζευγάρι.