H απάντηση-καταπέλτης της Khloe Kardashian στο ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας

H απάντηση-καταπέλτης της Khloe Kardashian στο ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας

Πώς απέκρουσε μόνη της τις φήμες; Δείτε το βίντεο!

Η ιστορία αυτή κυκλοφορεί στο Hollywood όσο καιρό φημολογείται πως η Kim Kardashian έχει κάνει προσθετική στους... γλουτούς της. Ο OJ Simpson, λέγεται πως είναι ο πραγματικός πατέρας της Khloe Kardashian, ο οποίος είχε σχέσεις με τη μητέρα της την περίοδο της σύλληψής της. Με τον συγκεκριμένο κύριο η Khloe έχει ίδια δόντια και χαμόγελο καθώς και διαστάσεις. Δεν μοιάζει πολύ με τις αδερφές της σε αυτό.

Στο show Chelsea Lately αποφέσισε η celebrity να απαντήσει στα tabloid, λέγοντας: “Πιθανότατα η πιο μεγάλη φήμη που με αφορά εκεί έξω είναι πως ο OJ Simpson είναι ο πατέρας μου,” λέει και παγώνει το κοινό. “Ας πούμε πως ελπίζω να μην ισχύει μιας και τον έχω πη***ει μια φορά"! Κι εμείς μαζί σου Khloe μας. Καθόλου δεν θα θέλαμε να είναι ο βιολογικός σου πατέρας είτε το εννοείς είτε το λες για πλάκα.

Η reality queen συνέχισε και με άλλες ιστορίες: “Αν ασχολείστε με τα tabloid κάντε τις πράξεις, υποτίθεται ότι αυτή τη στιγμή κυοφορώ τα παιδιά τριών διαφορετικών ανδρών" είπε κι έδειξε τους κοιλιακούς της. "Αν ήμουν έγκυος θα φαινόταν και το ανύπαρκτο στήθος μου"!

KoKo τα παραλές!

Διαβάστε ακόμη:

Το...πλαστικό γονίδιο των Kardashian «χτύπησε» και την Khloe;

Το... άβολο ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε μαμά, αλλά στην Kim έγινε on camera!