Αρετή Κοσμίδου: Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με την 16χρονη του The Voice;

Αρετή Κοσμίδου: Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με την 16χρονη του The Voice;

Η φωνή της είναι άραγε ο μόνος λόγος;

Αρετή Κοσμίδου. Το 16χρονο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, το οποίο έγινε ευρέως γνωστό μέσω της συμμετοχής της στο The Voice, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Είναι γεγονός! Έχει απίστευτη φωνή και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Πέραν όμως από τη φωνή, τι είναι αυτό που την κάνει να είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστή; Διαβάστε και θα καταλάβετε:

- Δεν έχει καν πατήσει τα 17, είναι μαθήτρια της Β' Λυκείου και παρόλα αυτά εκπέμπει μια τρομερή ωριμότητα
- Παρόλο που είναι έφηβη (αυτό σημαίνει ότι επηρεάζεται εύκολα από trends και ό,τι πλασάρεται) εκείνη έχει τη δική της ταυτότητα και δείχνει να μην επηρεάζεται από τίποτα
- Δεν ασχολείται παραπάνω από όσο πρέπει με την εμφάνιση και το μακιγιάζ της. Απέχει πολύ από τα κοριτσάκια που από τα 16 τους βάφονται υπερβολικά και φοράνε προκλητικά ρούχα για να... αρέσουν
- Παρόλο που γίνεται χαμός μαζί της (τα social media έχουν πάρει φωτιά) εκείνη πατάει γερά στα πόδια της
- Δε συναρπάζεται από τη δημοσιότητα και μένει αφοσιωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από σπουδές στο τραγούδι. Συγκεκριμένα έχει δηλώσει: «Προσανατολίζομαι στο να βρω ένα πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, που είναι πιο βατό. Φυσικά και θα το σκεφτόμουν και για Αμερική, για το Berklee College of Music, αλλά θα έπρεπε να έχω υποτροφία γιατί τα χρήματα είναι αρκετά. Εννοείται πως θα το προσπαθήσω και για υποτροφία»

Τι άλλο θέλετε για να πεισθείτε; Η Αρετή ξεχωρίζει γιατί πολύ απλά είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και πάνω από όλα είναι ένα... αγνό παιδί! Δείτε φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery και ακούστε τη να τραγουδά σε μουσική εκδήλωση του σχολείου της παρακάτω!