Με ποια ήταν ο Justin Bieber και με το ζόρι έφτασε στην ίδια του τη συναυλία; (βίντεο)

Με ποια ήταν ο Justin Bieber και με το ζόρι έφτασε στην ίδια του τη συναυλία; (βίντεο)

Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, τελικά;

Κάθε διασημότητα δικαιούται να αργεί. Βλέπε Rihanna, βλέπε Beyoncé. Ο Biebs όμως όλο αυτό το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Θυμόμαστε φυσικά όταν πριν από περίπου ένα μήνα κάποιος κατάφερε να μπει στα αρχεία του τηλεφώνου του, εκθέτοντας μάλιστα και ορισμένα πρόστυχα, κατεντρεχή πολλές φορές μηνύματά του προς την πρώην του Selena Gomez. Υποτίθεται πως όλα ήταν ψεύτικα σύμφωνα με τον ίδιο.

Κατά το τέλος του 2013, ο Bieber βρέθηκε στην Αυστραλία όπου καθυστέρησε 70 λεπτά να φτάσει στο χώρο της συναυλίας τους, εξοργίζοντας τους πάντες. Σύμφωνα με το Splash News και τα ίδια στοιχεία ένα μοντέλο ονόματι Tahan Lew ήταν ο λόγος που τον έκανε να αργήσει 70 λεπτά να ανέβει στη σκηνή της Μελβούρνης. Σύμφωνα με αυτό οι δυό τους μιλούσαν ώρα στο FaceTime ενώ εκείνος έπρεπε να βρίσκεται επί σκηνής. Η ίδια λέει πως ο σταρ την κάλεσε "μόνο για ένα λεπτό". Μαζί με κάποια μηνύματα, φήμες τον θέλουν να προχώρησε πολύ περισσότερο στην επικοινωνία του μαζί της.

tahan

“Ναι, του μίλησα νωρίτερα την ίδια μέρα αλλό πολύ πριν το show,” είπε η Tahan στο Αυστραλιανό NT News. “Δεν γνωρίζω γιατί άργησε.” Η Tahan επιμένει ότι δεν κράτησε η κλήση τους πάνω από λεπτό και επικαλείται τη σχέση της με τον οδηγό ράλι David Reynolds, για να την αφήσουν ήσυχη τα μέσα. “Τίποτα δε συνέβη και δε συμβαίνει με τον Justin Bieber και μένα. Με κάλεσε και στο show αλλά δε πήγα γιατί ήμουν κουρασμένη.” Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινό φίλο, τον DJ Tay, όταν η Tahan βρισκόταν στην Νέα Υόρκη. Ο σταρ θέλησε να τη γνωρίσει όταν είδε μια φωτογράφησή της με μπικίνι... Να τους πιστέψουμε;

Διαβάστε ακόμη:

O Justin Bieber έριξε το instagram ποστάροντας τη Selena Gomez: Τι έγραψε;