Σκάνδαλο στο γάμο της Nicole Kidman; Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Keith Urban

Γωγώ Φούντα
Σκάνδαλο στο γάμο της Nicole Kidman; Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Keith Urban

Τι συμβαίνει στο γάμο του διάσημου ζευγαριού;

Είναι ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, χωρίς να έχουν, ποτέ προκαλέσει ή εμπλακεί σε κάποιο σκάνδαλο! Κι όμως, να που ήρθε η ώρα να γίνει κι αυτό, μιας και πάνω από τον ευτυχισμένο γάμο της Nicole Kidman και του Keith Urban, μαζεύτηκαν σύννεφα και μάλιστα πυκνά!

Ο λόγος της όλης αναστάτωσης, είναι κάποιες αποκαλύψεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική ταυτότητα του Keith Urban! Διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός λοιπόν, ονόματι Gerry House, μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της country, δημοσίευσε βιβλίο με προσωπικές ιστορίες, οι οποίες έχουν επίκεντρο το τόσο δημοφιλές αυτό είδος μουσικής.

Δε διστάζει μάλιστα να πει, ότι αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων της country μουσικής είναι gay, και όσοι δεν είναι, κάνουν τους gay προκειμένου να κάνουν καριέρα! Αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε πουθενά τι ρόλο παίζει η Nicole Kidman σε όλο αυτό, υπενθυμίζουμε ότι ο σύζυγός της είναι star της country και μάλιστα o House έχει να διηγηθεί και μία... ιστορία σχετικά: «Ήταν μία παραμονή Πρωτοχρονιάς, και είχα βρεθεί καλεσμένος στο ίδιο ρεβεγιόν με τον Keith. Όταν λοιπόν έφτασαν μεσάνυχτα συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κανέναν να φιλήσω μιας και η γυναίκα μου ήταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Οπότε βρήκα μπροστά μου τον Urban και τον φίλησα! Να τονίσω ότι είχα πιει πάρα πολύ κρασί εκείνο το βράδυ», είπε.

Ο Urban από την πλευρά του, πήρε την όλη ιστορία χιουμοριστικά, απαντώντας: «Gerry σε αγαπώ σαν αδερφό, αλλά καλού κακού θα κρατηθώ μακριά σου»! Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται gay φήμες για τον σύζυγο της Nicole, μιας και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ των gay γάμων ενώ έπειτα από τη κατάρρευσή του λόγω συγκίνησης, σε γάμο ομοφυλοφίλων, οι φήμες έγιναν ακόμη πιο έντονες!

Άραγε η Nicole τι έχει να πει για όλα αυτά; Γιατί δεν την έχουμε και για τύπισσα που χαρίζει... κάστανα! Εκτός βέβαια αν τα ξέρει όλα και τα έχει αποδεχτεί! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του εξάλλου.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν ο Obama συνάντησε τον Galifianakis:Τα 6,5 πιο ξεκαρδιστικά λεπτά που είδατε τελευταία

Ανακάλυψη σοκ: Μάθετε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Kim Kardashian δε χάνει... κιλά!