Freaky Fortune & RiskyKidd: Τι πρέπει να ξέρεις για τα αγόρια που στείλαμε στην Eurovision

Freaky Fortune & RiskyKidd: Τι πρέπει να ξέρεις για τα αγόρια που στείλαμε στην Eurovision

Από χτες το βράδυ οι Freaky Fortune έγιναν το νέο talk of the town

Μην μας πείτε ότι δεν το καταλάβατε από τη χτεσινή βραδιά του ελληνικού τελικού, αλλά κάτι έχει αλλάξει στα κριτήρια του Έλληνα για τις αποστολές μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.
Η συνταγή που πρώτη ανακάλυψε με επιτυχία η Έλενα Παπαρίζου δηλαδή ένας λαμπερός και εξαιρετικά δημοφιλής -κατά βάση ποπ- καλλιτέχνης με δεινότητα στον χορό και στο να προσελκύει τα φλας ερμηνεύει ένα πιασάρικο κομμάτι με ελληνικές επιρροές...

Αυτό πρόπερσι γιατί πέρσι και φέτος η συνταγή άλλαξε...

Και η Freaky Fortune με τον RiskyKidd είναι μια νέα συνταγή που μας αρέσει πολύ! Ποια είναι τα αγόρια που θα μας εκπροσωπήσουν στην Δανία στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision και που από χτες είναι talk of the town;

Οι Freaky Fortune είναι ένα δυνατό dance ντουέτο που δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2011 και ξεκίνησαν τη σύνθεση pop και dance κομματιών, αλλά έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις διασκευές ξένων επιτυχιών. Αυτή τους η αγάπη μάλιστα τους έβγαλε νικητές στον παγκόσμιο διαγωνισμό του πασίγνωστου celebrity blogger Perez Hilton, διασκευάζοντας την επιτυχία "Part Of Me" της Κaty Perry.

O Nικόλας Ραπτάκης ο lead singer του συγκροτήματος γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1990 και στο βιογραφικό του έχει σπουδές κλασικής κιθάρας, σύγχρονου τραγουδιού και θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο. Μέχρι στιγμής ο 24χρονος Νικόλας έχει συνεργαστεί με σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές όπως τον Γιώργο Μαζωνάκι, Τάμτα, Ευρυδίκη και τα Κόκκινα Χαλιά.

Ο Θεόφιλος Πουζμπούρης είναι ένα χρόνο μικρότερος, γεννημένος στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου του 1991. Η αγάπη του για τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όσο ήταν μαθητής του μουσικού γυμνάσιου Αλίμου. Τώρα είναι φοιτητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου σπουδάζει Μεθοδολογία της Ιστορίας και Θεωρία της Επιστήμης. Πριν τους Freaky Fortune υπήρξε μέλος σε ροκ συγκρότημα.

O τρίτος της φετινής αποστολής Riskykidd προέρχεται από την ραπ ελληνική σκηνή και μας συστήθηκε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο συμμετέχοντας στη μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, Party all the time.

Το κομμάτι τους Rise Up ξεπερνώντας τα προγνωστικά και ξεσηκώνοντας χτες το βράδυ το κοινό στο Acro Music Hall, όπου πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός, είναι το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision της Δανίας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχείς. Up tempo ήχος με dance διάθεση και θετική ενέργεια...

Δείτε στο video τη διασκευή των Freaky Fortune για το Part Of Me που τους χάρισε την πρώτη τους νίκη σε μεγάλο διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη:

Eurovision 2014: Τι μας χάλασε και τι μας άρεσε στη βραδιά του Ελληνικού Τελικού

)