Ποιος supersexy ηθοποιός είναι ο διακαής πόθος της Jennifer Aniston;

Γωγώ Φούντα
Ποιος supersexy ηθοποιός είναι ο διακαής πόθος της Jennifer Aniston;

Και μάλλον... όχι για το υποκριτικό του ταλέντο!

Τι κι αν η Jennifer Aniston είναι ένα... ταλαιπωρημένο θα λέγαμε κορίτσι, στον ερωτικό πάντα τομέα! Όσα προβλήματα κι αν έχει στα προσωπικά της, με τη γνωστή on and off σχέση της με τον Justin Theroux, πάνω απ' ολα είναι επαγγελματίας και βάζει την καριέρα της στο επίκεντρο!

Γι' αυτό λοιπόν, έχει ήδη βρει το συμπρωταγωνιστή της στην επόμενή της ταινία, ρομαντική κομεντί θα είναι φυσικά, στο πρόσωπο του Channing Tatum! Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της star, θέλει σαν τρελή να συνεργαστεί με τον superfit και σέξι ηθοποιό, καθώς πιστεύει ότι θα έκαναν το τέλειο κινηματογραφικό ζευγάρι!

Μάλιστα, η ερμηνεία που... καθήλωσε την Jen ήταν αυτή στην ταινία Magic Mike, ναι ναι αυτή που ο Channing υποδύεται τον... stripper, με αποτέλεσμα να κινήσει γη και ουρανό ώστε να κλείσει τον περιζήτητο γόη για την επόμενη ταινία της.

article-2578562-1C3341ED00000578-167 634x635

Αλήθεια, μόνο εμείς πιστεύουμε ότι η Aniston έχει απλά μαγευτεί από τους κοιλιακούς του Channing και γενικότερα τη σέξι του παρουσία, ή συμφωνείτε κι εσείς μαζί μας; Γιατί μάλλον σαν αντίποινα στον Theroux μας κάνει όλο αυτό, αν λάβουμε υπόψη ότι ο Tatum δεν είναι και... κανά τέρας υποκριτικής!

Διαβάστε ακόμη:

Όχι, δεν μπορεί να είναι αυτή η Britney Spears

Δείτε για πρώτη φορά την Angelina Jolie και την κόρη της Vivienne να παίζουν σε ταινία