Ποια είναι η star που καμία γυναίκα στο Hollywood δε θέλει να κάτσει δίπλα της;

Γωγώ Φούντα
Ποια είναι η star που καμία γυναίκα στο Hollywood δε θέλει να κάτσει δίπλα της;

Και σας εξηγούμε το λόγο...

Είναι γνωστή, όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση και την μανία της με το fitness παρά το γεγονός, ότι το σώμα της βρίσκεται σε άψογη κατάσταση με όλη αυτή την τρέλα να είναι εντελώς αδικαιολόγητη! Αυτός μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους, που την έχουν κάνει αντιπαθή σε μεγάλη μερίδα του κοινού!

Τώρα τελευταία βέβαια, ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα των haters της, και οι υπόλοιπες κυρίες του Hollywood, ή τουλάχιστον αυτές άνω των 30, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, καμία δε θέλει να ποζάρει μαζί της! Αναφερόμαστε φυσικά στη Gwyneth Paltrow, η οποία στα 41 της είναι πραγματικά πιο σέξι και όμορφη από ποτέ, και μάλλον αποτελεί απειλή για όλες τις συνομήλικες stars.

article-0-1C369C0700000578-732 1024x615 large

H διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε μαζί με την καλή της φίλη, και 2 χρόνια μικρότερή της Chelsea Handler, σε εκδήλωση, και πραγματικά η σύγκριση μεταξύ τους ήταν... ολέθρια! Όχι ότι θα πρέπει όλες να έχουν τη λόξα της Gwyneth για δίαιτα και γυμναστική, αλλά ακόμα και η Handler, η οποία διαθέτει ένα ωραίο κορμί και μία γενικότερα σέξι παρουσία, δίπλα στην υστερική της φίλη, φαινόταν σαν την... υπέρβαρη θεία της!

Το γεγονός φυσικά σχολιάστηκε από όλα τα Μέσα, με χιουμοριστική διάθεση πάντα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προέτρεψαν τις διάσημες κυρίες, να αποφεύγουν τη Gwyneth, προς όφελος της αυτοπεποίθησής τους!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Sean Penn γνώρισε τον γιο της Charlize Theron