Zac Efron,Timberlake, Adam Levine και άλλοι 33 star έκαναν σεξ με την Lohan! Δες τη λίστα

Zac Efron,Timberlake, Adam Levine και άλλοι 33 star έκαναν σεξ με την Lohan! Δες τη λίστα

Η ίδια τους αποκαλύπτει έναν-έναν

 

Κάποιοι δεν αποκαλύπτουν κουβέντα για τις προσωπικές τους σχέσεις και τις πρώην ερωτικές σχέσεις και κάποιοι άλλοι μιλάνε πολύ. Η Linsday Lohan ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και ακόμη χειρότερα γιατί δε μιλάει απλώς αλλά αφήνει πίσω της και ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού in touch η 27άχρονη star έκανε μια λίστα με όλους τους διάσημους άντρες στο Hollywood με τους οποίους έχει κάνει σεξ. Το ρεπορτάζ λέει ότι στις 30 Ιανουαρίου η Lindsay αποκάλυψε στις φίλες της και μάλιστα έγραψε με το χέρι της μια λίστα με τους όλους γνωστούς που έχει κάνει σεξ.
Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το περιοδικό υπάρχουν τα ονόματα των Colin Farrel του Heath Ledger (που δεν ζει πια) του Justin Timberlake του Joaquin Phoenix του Zac Efron του James Franco του Adam Levine και άλλων πολλών που όπως λέει και το περιοδικό έπαθαν πανικό γιατί θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στις γυναίκες και στις κοπέλες τους.

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος της σταρ αρνείται τα πάντα, ενώ δεν έχουμε ακούσει ούτε μισή κουβέντα από αυτούς που υπάρχουν στη λίστα της Lindsay.