Συνήθιζα να τρώω 7 κομμάτια πίτσα στην... καθισιά μου: Ποια star έχασε 19 κιλά σε 1 χρόνο;

Συνήθιζα να τρώω 7 κομμάτια πίτσα στην... καθισιά μου: Ποια star έχασε 19 κιλά σε 1 χρόνο;

Πλέον διαθέτει ένα από τα πιο sexy κορμιά του Hollywood

Είναι μια από τις πιο γλυκές παρουσίες στο Hollywood. Είναι λαμπερή, πετυχημένη και... Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Maria Menounos, η οποία μπορεί τώρα να διαθέτει ένα sexy καλογυμνασμένο κορμί, όμως παλιότερα είχε περάσει πολλά διατροφικά προβλήματα.


Όπως η ίδια δήλωσε στο Ladies Home Journal, είχε μάθει από μικρή να διατρέφεται σωστά. Οι γονείς της ήταν υπέρ της μεσογειακής διατροφής και ποτέ στο σπίτι τους δε θα έβρισκες παγωτά, πατατάκια και δημητριακά με ζάχαρη. Η Maria μάλιστα σημειώνει: «Μέχρι να φοιτήσω στο λύκειο δε γνώριζα καν τι είναι τα bagels και οι βάφλες.»


Στα 13 της έπιασε δουλειά σε doughnut shop και από τότε άρχισε να κατρακυλά στη ζάχαρη! Στο λύκειο είχε εθιστεί στις καραμέλες, στα chips και στην pizza. Μπορούσε να τρώει αργά το βράδυ 7 κομμάτια πίτσα στην καθισιά της. Τα έκρυβε στο δωμάτιό της για να μην τα βλέπουν οι γονείς της.


Από size 3 που ήταν στο high school, έφτασε στο size 14. Tότε το πήρε απόφαση και μέσα σε ένα χρόνο έχασε 19 ολόκληρα κιλά. Πλέον, προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και φροντίζει να καταγράφει τις τροφές που λαμβάνει.

Διαβάστε ακόμα

Τι απαγορεύουν ο Kanye West και η Kim Kardashian να συμβεί στο γάμο τους;

H Rihanna αποφάσισε να σοβαρευτεί και ο λόγος είναι ο έρωτάς της για τον Drake