H πολυτελής ζωή της L'Wren Scott μέσα από προσωπικές της φωτογραφίες

H πολυτελής ζωή της L'Wren Scott μέσα από προσωπικές της φωτογραφίες

Τι την οδήγησε στην αυτοκτονία;

Μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στη χλιδή, τα ιδιωτικά τζετ, τις εξωτικές διακοπές, φορούσε πανάκριβα ρούχα που συνδύαζε με εξίσου ακριβά αξεσουάρ και όλη αυτή την πολυτέλεια η σχεδιάστρια L'Wren Scott την μοιραζόταν με τους 11.000 φίλους της στο instagram όπου και δημοσίευε πολλές προσωπικές της φωτογραφίες ακόμα και μαζί με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Mick Jagger.


Όμως όπως όλα δείχνουν αυτή η χλιδή δεν ήταν η πραγματική εικόνα για τη ζωή της σχεδιάστριας που το τελευταίο διάστημα είχε έρθει αντιμέτωπη με μεγάλη οικονομικά προβλήματα μιας και τα χρέη της αγγίζουν περίπου τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η ίδια έλεγε για την πολυτελή ζωή της: "Λέω πάντα ότι η πολυτέλεια είναι μόνο στο μυαλό μας. Γιατί, για εμένα έτσι είναι. Πολυτέλεια μπορεί να είναι να έχω λίγο χώρο για τα πόδια μου, μια όμορφη θέα, ένα ωραίο φαγητό σε ένα εστιατόριο". Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόλις πριν ένα μήνα άρχισε να δείχνει την μεγάλη της ανησυχία με αφορμή της Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Η Scott, που συνήθως παρουσίαζε την δουλειά της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης- κατηγόρησε τα υφάσματα ότι έφτασαν πολύ αργά προκειμένου να προετοιμαστεί σωστά για το γεγονός. Ωστόσο η αλήθεια κρυβόταν κάπου στα οικονομικά καθώς η εταιρεία της παρουσίασε ένα έλλειμμα περίπου 4.000.000 ευρώ και τα χρέη να να αγγίζουν τα 6.000.000 ευρώ.

Παρόλαυτά ποτέ δεν θέλησε να δεχθεί οικονομική βοήθεια από τον Mick Jagger ενώ στο μεταξύ απολάμβανε τις διακοπές της με τον τραγουδιστή στο νησί του, Mustique ή ρομαντικές διακοπές στην Ινδία.

Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της L'Wren Scott στο διαδίκτυο.