Τι έκανε η Khloe Kardashian σε live εκπομπή και την έκαναν... ρεζίλι; (video)

Γωγώ Φούντα
Τι έκανε η Khloe Kardashian σε live εκπομπή και την έκαναν... ρεζίλι; (video)

Khloe σε παρακαλούμε μη γίνει σαν τις αδερφές σου!

Θεωρείται η πιο γλυκιά και προσιτή από τις αδερφές Kardashian και δικαίως απολαμβάνει τη συμπάθεια μεγάλης μερίδας του κοινού. Ωστόσο, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό τα νεύρα της Khloe δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά την περιπέτεια με τον Lamar Odom και το διαζύγιό τους!

Δυστυχώς όμως για εκείνη, δεν είναι σε θέση να περιορίζει την κακή της ψυχολογία στις προσωπικές της στιγμές και τους οικείους της, με αποτέλεσμα να εκτίθεται δημόσια και στη συνέχεια φυσικά να δίνει πάτημα σε πολλούς να τη... διασύρουν!

Η νεότερη των τριών αδερφών Kardashian λοιπόν, ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Sunrise, και πιο συγκεκριμένα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση, ξέρετε το γνωστό παράθυρο, και ενώ όλα πήγαιναν καλά, με την Khloe να χαμογελά και να απαντά στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, ξαφνικά ήρθε και η ερώτηση περί... Nori!

«Είναι υπέροχη και πολύ όμορφη! Η Penelope έχει εμμονή μαζί της και είναι τέλειο να βλέπεις το δέσιμο που έχουν οι 2 ξαδερφούλες», είπε η Khloe και... εξαφανίστηκε! Οι παρουσιαστές αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για σφάλμα στη σύνδεση αλλά αφού πέρασαν τα κρίσιμα λεπτά και η reality star παρέμεινε άφαντη, ξεκίνησαν το κράξιμο δίχως... αύριο!

«Νομίζαμε ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα αλλά τελικά καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι της Khloe απλά έκοψαν τη σύνδεση μετά την ερώτηση για την ανιψιά της», έγραψαν στο Twitter οι παρουσιαστές. «Ζητώ συγνώμη από την κόρη μου αλλά νομίζω ότι η Khloe είναι εντελώς χαζή! Αφού βγήκε να μιλήσει για τη σειρά παιδικών της ρούχων, υπήρχε περίπτωση να μην την ρωτήσουμε για τα ανίψια της;» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής David Koch.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Khloe δεν το άφησε έτσι και απάντησε, μέσω Twitter φυσικά: «Γιατί να διακόψω μία συνέντευξη εξαιτίας της Nori; Απλά κόπηκε η σύνδεση! Συμμορφωθείτε εκεί στο Sunrise και σταματήστε να ψάχνεστε για σκάνδαλα. Είστε τόσο απελπισμένοι όλοι σας»!

Η κάθε πλευρά λέει τα δικά της αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία! Αξίζει να αναφέρουμε ότι αμέσως μετά, η Klhoe διέκοψε κι άλλη συνέντευξη, και πάλι κατά λάθος! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμη:

Love Boat! Ποιο παντρεμένο ζευγάρι επιδίδεται σε δημόσια τρυφερά ενσταντανέ στο Σίδνεϊ;

Ποιος θα αντικαταστήσει τη Φαίη στο Πρωινό του Ant1;Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στο Queen.gr!