Δείτε πρώτη φορά την Aguilera μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της χωρίς... κοιλιά!

Γωγώ Φούντα
Δείτε πρώτη φορά την Aguilera μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της χωρίς... κοιλιά!

Christina μας κοροιδεύεις;

Δεν έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που η Christina Aguilera ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και οι φανς της περίμεναν πως πως και να τη δουν σε χαλαρές στιγμές με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Ωστόσο, φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια μάλλον τους απογοήτευσε μιας και μόλις την περασμένη Κυριακή εθεάθη σε οικογενειακή βόλτα, χωρίς... ίχνος κοιλιάς! Η star, η οποία είναι μία από τους coaches στο πετυχημένο The Voice, έχει έναν ακόμη γιο από τον προηγούμενο γάμο της, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί!

rs 634x1024-140320062635-634 Christina-Aguilera-JR-32014

Ο Τύπος του εξωτερικού έκανε λόγο για ανύπαρκτη κοιλιά, ειδικά με το συγκεκριμένο ντύσιμο, αλλά κάτι μας λέει ότι σε λίγο καιρό που η Christina θα αρχίσει να... στρογγυλεύει, θα αρχίσουν να την κράζουν για τα κιλά της, για να μην αναφέρουμε τι θα γίνει αφού γεννήσει!

Οπότε έχουμε να πούμε στην Christina να απολαύσει την εγκυμοσύνη της, να τρώει χωρίς φόβο και τύψεις, και αφού γεννήσει, δόξα τω θεώ χρήματα έχει ώστε να μπορέσει να επανέλθει στην παλιά της φόρμα! Άντε με το καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Η Ζέτα Δούκα έβαλε κιλάκια και της πάει πολύ!

Πέταξε το μπούστο έξω αλλά οι τρίχες στη μασχάλη έκλεψαν την παράσταση. Την αναγνωρίζετε;