«Ξύπνησα και βρήκα τον Ashton Kutcher στην κουζίνα μου»: Σε ποια διάσημη συνέβη;

«Ξύπνησα και βρήκα τον Ashton Kutcher στην κουζίνα μου»: Σε ποια διάσημη συνέβη;

Κι όμως, η 25χρονη ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα από το βράδυ που προηγήθηκε

 

Σε συνέντευξή της με τον Jimmy Kimmel η 25χρονη ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό του παρελθόντος, από την εποχή που ζούσε με τους διάσημους γονείς της.

kravitz

Ο λόγος για την κόρη του Lenny Kravitz, Zoe, η οποία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής μία ιστορία από την περίοδο της εφηβείας της. «Ήταν περίεργο. Στο σπίτι μας συνέχεια μπαινόβγαιναν άνθρωποι. Σε κάποια φάση- πρέπει να ήμουν γύρω στα 15- μία φίλη μου είχε έρθει να με επισκεφθεί από την Καλιφόρνια. Έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, θυμάμαι, και μπήκε στο δωμάτιό μου και μου είπε "Zoe, ο Ashton Kutcher είναι στην κουζίνα σου"».

Η Kravitz εξήγησε ότι, εκείνη την περίοδο, ο Kutcher ήταν από τους πιο επιθυμητούς ηθοποιούς, αφού πρωταγωνιστούσε στο That '70s Show και στο δικό του show, Punk'd, στο MTV. «Ήταν σαν να βλέπεις τον Leonardo DiCaprio στον Τιτανικό», είπε και συνέχισε: «Είχα κρέμα για τα σπυράκια στο πρόσωπό μου, φορούσα ένα t- shirt... και πάω στην κουζίνα και τον βλέπω να φτιάχνει ομελέτα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στην κουζίνα. Μου είπε "Καλημέρα, μήπως θέλεις μία ομελέτα;". Και καθίσαμε, πριν πάω σχολείο, και τρώγαμε, χωρίς καν να καταλαβαίνουμε τι έκανε εκεί».