Επιτέλους τα κατάφερε! Η Kim αδυνάτισε και σας έχουμε τις αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους τα κατάφερε! Η Kim αδυνάτισε και σας έχουμε τις αποδείξεις

'Η μήπως πρόκειται για ένα καλοστημένο κόλπο της star;

Aν υπάρχει μία celebrity η οποία έχει ταλαιπωρηθεί και έχει δεχτεί απίστευτη κριτική για τα κιλά της, δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, η οποία βέβαια μάλλον αδιαφορεί για όλα όσα της σέρνει ο διεθνής Τύπος και συνεχίζει να φοράει τα see through της και τα κοντά της φορεματάκια!

Ωστόσο, έχουμε να σας πούμε, κρατηθείτε, ότι η Kim τις τελευταίες μέρες έχει μείνει... μισή! Ναι καλά διαβάσατε! Η διάσημη τηλεπερσόνα, εμφανίστηκε με πολλά κιλά λιγότερα, στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όπου και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συνατήσει μία φίλη!

Βέβαια, τη συρρικνωμένη σιλουέτα της Kim καλύπτει ένα φοβερό μυστήριο, μιας και η ζάμπλουτη Kardashian, και όταν πήγαινε Νέα Υόρκη και στην επιστροφή, φορούσε το ίδιο, μαγικό outfit! Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Kim είχε επιλέξει να φορέσει ένα στενό γκρι τζιν, ένα επίσης γκρι μπλουζάκι και ένα μαύρο σακάκι!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχαν τα συγκεκριμένα ρούχα, αλλά πραγματικά η... όχι και αδύνατη star, έδειχνε πιο καλλίγραμμη από ποτέ, με τα sites να κατακλύζονται από διθυραμβικά σχόλια για την τέλεια σιλουέτα της! Προφανώς αυτά είδε η Kim, και είπε να εμφανιστεί και δεύτερη φορά με το outfit, μέσα σε μόλις 2 μέρες.

Κάτι μας λέει ότι δεν θα ξαναδούμε με άλλα ρούχα την Kardashian! Ελπίζουμε έστω να τα πλένει...

Διαβάστε ακόμη:

H Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin χωρίζουν

Γιατί η Naomi...έσφαξε με το γάντι την Kim Kardashian; (VIDEO)