Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού δεν θέλει να «πουλήσει» τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη;

Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού δεν θέλει να «πουλήσει» τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη;

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες;

Αυτό λέει η ίδια όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Οτι δηλαδή αυτή τη φορά η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη θα μείνει μυστική και γι αυτό οι δυο τους όταν βγαίνουν δεν πηγαίνουν σε γνωστά στέκια. Δεν πηγαίνουν δηλαδή στο Golden Hall όπου βρίσκονται οι παπαράτσι...

Τώρα βέβαια πώς γίνεται να μην «πουλιέται» αυτή η σχέση, αλλά εδώ και δύο μήνες να ακούμε μόνο γι αυτήν ειναι ένα αξιοπρόσεκτο μυστήριο. Θα μου πεις «φταίει η Τζένη»; Οχι. Αφού γι αυτό τη ρωτάνε όλοι. Ή για την οικονομική καταστροφή του συζύγου της ή για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χαλάσει και τώρα ξαναφτιάχτηκε.

Τη ρωτάνε και οι περαστικοί, τη ρωτάνε και οι δημοσιογράφοι και τη ρωτάει και ο Άρης καβατζίκης που είναι στο πάνελ της εκπομπής της. Τι να κάνει; Να μην απαντήσει; Απο την άλλη αν δεν θέλεις να μιλήσεις για κάτι μπορείς να αποφύγεις την ερώτηση ή να απαντήσεις κοφτά, όχι να καθίσεις να αναλύσεις όλη τη σχέση από την αρχή μέχρι το τέλος ή να πεις στον συνεργάτη σου την ώρα της εκπομπής να μην σε ρωτάει τέτοια πράγματα. Αλλά και γι αυτό υπάρχει δικαιολογία.

Η Τζένη μπορεί να είναι διάσημη, αλλά τώρα ουσιαστικά μπαίνει στο χώρο της δημοσιότητας και δίνει συνεντεύξεις ή τη ρωτάνε πράγματα πιο προσωπικά, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν προστατευμένη και έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις. Τώρα γίνεται τηλεοπτική σταρ για πρώτη φορά. Γι αυτά τα θέματα όμως μπορεί να ρωτάει την αγαπημένη της φίλη Ελένη Μενεγάκη, η οποία τα ξέρει αυτά και ξέρει να τα προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο.