Φεύγει η Ελεονώρα Μελέτη από τo Star; Τι λέει η ίδια!

Φεύγει η Ελεονώρα Μελέτη από τo Star; Τι λέει η ίδια!

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να αποχωρεί από το Star, δίνει η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη. Τι συμβαίνει τελικά;
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δίνει την απάντηση της μέσα από το προσωπικό της blog! Διαβάστε αναλυτικά:
«Όλα άρχισαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ( θεέ μου τι κλισέ) ότι δέχτηκα πρόταση να πολιτευτώ. Ή μάλλον δύο προτάσεις.
Αυτό είναι αλήθεια. Ποτέ δεν το αρνήθηκα. Δέχτηκα όντως δύο προτάσεις να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. Η πρώτη, με σειρά χρονολογική, ήρθε από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για τον Δήμο Αθηναίων. Μία πολύ τιμητική πρόταση, καθώς γνωρίσω τον Άρη, τον έχω συναναστραφεί και τον εκτιμώ πολύ, πιστεύοντας πως θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Από την άλλη όμως, με πολύ σεβασμό, θεώρησα πως δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να αποδεχτώ την πρόταση του, καθώς είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, με αποτέλεσμα να μην έχω ζήσει την Αθήνα, και να μην την γνωρίζω καλύτερα απ όσο ένας πολίτης που κάνει τη βόλτα του ή τις δουλειές του στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ σε έργο καθώς θα ήθελα χρόνο για να γνωρίσω βιωματικά πλέον τα προβλήματα της πόλης. Θα ήταν άδικο και όχι τίμιο εκ μέρους μου να δεχτώ αυτή την πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr