Ποια Gwyneth; Ο Chris Martin την αντικατέστησε με την... Alexa Chung!

Γωγώ Φούντα
Ποια Gwyneth; Ο Chris Martin την αντικατέστησε με την... Alexa Chung!

Και καλά όλα αυτά: Η Gwyneth τι έχει να πει;

Τι ήταν να ανακοινώσουν το χωρισμό τους; Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε για παράνομους δεσμούς και... κουτσουκέλες τόσο της Gwyneth Paltrow όσο και του Chris Martin! Κι αν για την Gwyneth, και τη φημολογούμενη σχέση της με παλιό της σύντροφο, σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα λέμε να σας μιλήσουμε για το ειδύλλιο του Chris Martin και της Alexa Chung!

O διάσημος μουσικός και το fashion icon από τη Βρετανία λοιπόν, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, είχαν αναπτύξει μία ιδιαιτέρως στενή σχέση, με τους 2 τους να διασκεδάζουν μαζί στο μουσικό φεστιβάλ του Glastonbury τον προηγούμενο Ιούνιο. Τι κι αν παρόντες ήταν και η Gwyneth μαζί με τα παιδιά; Είχε γίνει ολοφάνερο ότι ο Chris μάλλον περνούσε καλύτερα με την 30χρονη Alexa.

Παρά το γεγονός βέβαια, ότι τότε αρκετοί είχαν πει ότι η σχέση τους ήταν φιλική και πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό μεταξύ τους, δεν ήταν λίγα τα έντυπα και τα site τα οποία έκαναν τις δικές τους προτάσεις στον Chris, μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός του, με την Alexa φυσικά να συγκεντρώνει την... προτίμηση του κοινού! Τυχαίο; Kι αν τα προηγούμενα δεν σας έπεισαν, σας έχουμε και κάτι ακόμα πιο ζουμερό: Την ημέρα που ανακοινώθηκε ο περιβόητος χωρισμός, η κολλητή φίλη της Alexa έγραψε στο Twitter: «Ο Chris Martin αυτή τη στιγμή τρώει burger με bacon και τηγανιτές πατάτες»! Κάτι που μάλλον σημαίνει ότι το παρεάκι ήταν συγκεντρωμένο για να τον... παρηγορήσει!

Η Chung πάντως, η οποία χώρισε το 2011 έπειτα από 4 χρόνια σχέσης, είχε δηλώσει ότι ο χωρισμός της την είχε καταρακώσει και πως για αρκετά μεγάλο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό της! Μήπως, λέμε μήπως, ήρθε η ώρα να βρει την ευτυχία στο πλευρό του φρεσκοχωρισμένου Chris;

Διαβάστε ακόμη:

Υπερβολικά αδύνατη μέσα στο λευκό της μπικίνι: Ποια star δε λέει να πάρει με τίποτα βάρος;

To μυστικό της Mila Kunis για να παραμείνει αδύνατη κατά την εγκυμοσύνη