Η νέα αγαπημένη του Robert Pattinson θα κάνει έξαλλη την Kristen Stewart!

Γωγώ Φούντα
Η νέα αγαπημένη του Robert Pattinson θα κάνει έξαλλη την Kristen Stewart!

Tα περαστικά μας!

Εντάξει μπορεί τα τελευταία 2 χρόνια ο Robert Pattinson να ταλαιπωρήθηκε αρκετά στα ερωτικά του, ας μην αναφερθούμε ξανά στη γνωστή ιστορία με την Kristen Stewart και το κέρατο που του... φόρεσε, και είπε επιτέλους το παιδί, να απαλλαγεί εξ' ολοκλήρου από το φάντασμα της παλιάς του αγαπημένης, και να συνεχίσει τη ζωή του!

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, ο διάσημος ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με το ανερχόμενο μοντέλο Dylan Penn! Ναι δεν είναι απλή συνωνυμία με τον Sean Penn, μιας και αναφερόμαστε στην 22χρονη κόρη που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του Robin Right!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Dylan διαθέτει την ομορφιά της μαμάς και το sex appeal του μπαμπά, κάτι που την κάνει όχι μόνο ακαταμάχητη αλλά και πολύ σκληρή αντίπαλο για την Kristen Stewart, η οποία μέχρι σήμερα ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή του Robert!

Παρόλο που το ζεύγος αρνείται την μεταξύ τους σχέση, οι 2 τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη και αφού πέρασαν κοινές ρομαντικές διακοπές, αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από τα φώτα για να τους αφήσουν και οι paparazzi ήσυχους! Ωστόσο, επειδή οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερς του εξωτερικού είναι δαιμόνιοι, τσάκωσαν την Dylan στο αεροδρόμιο της Ισπανίας όπου σύμφωνα με φήμες πήγαινε να συναντήσει τον καλό της!

Δεν ξέρουμε αν όντως τελικά η σχέση τους είναι αληθινή αλλά μία ψυχή εκεί έξω σίγουρα έχει βγει από τα ρούχα της!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Britney Spears με μπικίνι: Τελικά απέχει πολύ από την εικόνα που μας παρουσιάζουν

To μυστικό της Mila Kunis για να παραμείνει αδύνατη κατά την εγκυμοσύνη