Rihanna πάλι έδωσες ρεπό στο στυλίστα σου;Δείτε τη νέα της εμφάνιση που μας καταδιασκέδασε

Γωγώ Φούντα
Rihanna πάλι έδωσες ρεπό στο στυλίστα σου;Δείτε τη νέα της εμφάνιση που μας καταδιασκέδασε

Το κορίτσι αυτό για να ικανοποιήσει τους υπαλλήλους του, θυσιάζει το στιλ του! Ψυχάρα

Κάποτε ήταν η μεγαλύτερη star του πλανήτη, με τα sites και τα περιοδικά να ασχολούνται συνεχώς μαζί της, μιας και το οτιδήποτε κι αν έκανε, ήταν θέμα συζήτησης! Δυστυχώς όμως, και παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, η Rihanna τον τελευταίο χρόνο, μάλλον βαρέθηκε όλα αυτά που την έκαναν διάσημη και αγαπητή και έχει βαλθεί να μας κάνει να αναρωτιόμαστε κάθε φορά που τη βλέπουμε, τι στο καλό της έχει συμβεί!

Η πρόσφατη εμφάνισή της λοιπόν, εκτός του ότι επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι κάτι δεν πάει καλά, μας έπεισε ότι η RiRi έχει βαθιά μέσα της τις αρχές του... σοσιαλισμού μιας και για ακόμη μία φορά είχε δώσει ρεπό στο στυλίστα της, προφανώς για να ξεκουραστεί και προφανώς θεωρώντας ότι δεν της είναι και τόσο απαραίτητος!

Βγήκε λοιπόν το κορίτσι για δείπνο σε διάσημο και φυσικά κυριλέ εστιατόριο, και πραγματικά δεν ξέραμε αν έπρεπε να γελάσουμε ή να κλάψουμε με την εμφάνισή της! Τζιν φούστα μέχρι το γόνατο με... βολάν (ή πείτε τα όπως θέλετε), λευκά μποτίνια με μαργαριτούλες, αθλητικό μαύρο καπιτονέ μπουφάν και... χωρίς μπλούζα! Ναι καλά διαβάσατε, το εξαίσιο αυτό σύνολο στερούνταν μπλούζας και αντ' αυτού τα επίμαχα έκρυβαν τα μαλλιά που έβαλε τελευταία η διάσημη τραγουδίστρια!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στη star από τα Barbados, και μάλλον δεν μπορούμε και να μάθουμε, αλλά της προτείνουμε από δω και πέρα να μην ξοδεύει χρήματα για ρούχα γιατί έτσι κι αλλιώς τα βασικά σημεία του κορμιού της δεν τα... κρύβουν! Της προτείνουμε αυτά που της περισσεύουν να τα δωρίσει σε φιλανθρωπίες κι έτσι να κάνει και την καλή της την πράξη!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο πολιτισμένοι; Gwyneth Paltrow και Chris Martin θα συνεχίσουν να ζουν στο ίδιο σπίτι!

H star αδυνάτισε και μας δείχνει τα... καλοσχηματισμένα της οπίσθια. Την αναγνωρίζετε;