Γιατί ο Paul Walker επέμενε να πάρει η μητέρα του την κηδεμονία της κόρης του;

Γιατί ο Paul Walker επέμενε να πάρει η μητέρα του την κηδεμονία της κόρης του;

Ποιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπιζε η πρώην γυναίκα του;

Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να αποδεχτούμε τον άδικο θάνατο του Paul Walker, σε ηλικία 40 ετών στις 30 Νοεμβρίου. Πόσο μάλλον οι δικοί του άνθρωποι.

Πολλοί ήταν αυτοί που χωρίς να γνωρίζουν έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση του ηθοποιού να μην αφήσει τίποτα στην πρώην γυναίκα του και μητέρα της κόρης του, της 15χρονης Meadow.

Η μητέρα του Paul Cheryl Walker, ακολουθώντας τις επιθυμίες του, έκανε αίτηση για την κηδεμονία της μικρής νωρίτερα το Μάρτιο και υποστηρίζει πως θα σταματήσει να διεκδικεί το παιδί μόνο όταν η μητέρα της Meadow, Rebecca Soteros, συμφωνήσει να ολοκληρώσει την αποτοξίνωση.

Η Rebecca έχει συλληφθεί δύο φορές και είναι ο λόγος που η μικρή Meadow έφυγε από τη Hawaii και μετακόμισε στο L.A. για να ζήσει με τον πατέρα της πριν 3 χρόνια. Μετά το θάνατό του κηδεμόνας ορίστηκε αυτόκλητα η μητέρα. Η Rebecca υποσχέθηκε στην Cheryl πως θα συμμορφωθεί άμεσα Cheryl δεν το τήρησε όμως. Αυτή τη φορά η γιαγιά πήρε δραστικά μέτρα ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αδικοχαμένου γιου της, μέχρις ότου ενηλικιωθεί η Meadow, η μοναδική κληρονόμος.

Η Rebecca υποσχέσθηκε να προσπαθήσει και πάλι. Για να δούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Η διαθήκη του Paul Walker: Ποια η επιθυμία του αδικοχαμένου ηθοποιού;