Ποια star εξομολογήθηκε τον... πανικό της όταν φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Γωγώ Φούντα
Ποια star εξομολογήθηκε τον... πανικό της όταν φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Νομίζατε ότι μόνο εσείς είστε ανασφαλείς;

Μπορεί να είναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες παρουσίες του Hollywood, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κι αυτή τις ανασφάλειες και τα θεματάκια της, πόσο μάλλον όταν καλείται να ποζάρει για διάσημο περιοδικό, εντελώς... άβαφη!

Αναφερόμαστε στην εγκυμονούσα Scarlett Johansson, η οποία εμφανίστηκε στο show της Queen Latifah και μίλησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα! «Όταν η κάμερα πλησιάζε πολύ κοντά, με κυρίευε πανικός! Ήθελα απλά να πω στο φωτογράφο να σηκωθεί να φύγει και να ρίξω όλα μου τα μαλλιά στην πρόσωπό μου», είπε γελώντας η Scarlett!

scccccccc

Η Johansson και η Κate Winslet, είχαν φωτογραφηθεί για το Vanity Fair και το διάσημο φωτογράφο Chuck Close ο οποίος ειδικεύεται στα... εντελώς γυμνά πρόσωπα! «Δεν κάνω εντυπωσιακές φωτογραφήσεις και δεν έχω κομμωτές και μακιγιέρ στο πλατό. Οπότε ναι, η εικόνα που αντικρίζουν μετά τα άτομα που φωτογραφίζω, ίσως είναι λίγο σκληρή», δήλωσε.

Καλέ τι λέτε; Εδώ εμείς, που δεν μας ξέρει ούτε η μαμά μας, κάνουμε χαμό όταν μας ανεβάσουν κακή φωτογραφία στο facebook! Δεν θα την έλουζε κρύος ιδρώτας κοτζάμ Scarlett;

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτροπή του Just the two of us;

O Brooklyn Beckham έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο: Δείτε τις πρώτες 4 απίστευτες φωτό