Jennifer Aniston τι σου συμβαίνει καλή μου;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston τι σου συμβαίνει καλή μου;

Γιατί κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα η διάσημη ηθοποιός;

Δεν ξέρουμε αν έχετε ακούσει τη γνωστή φράση: Οι ξανθιές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι στην περίπτωση της Jennifer Aniston μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει, διότι από τη στιγμή που άλλαξε χρώμα μαλλιών και έγινε καστανή, μία κατάθλιψη την έχει!

Είδαμε λοιπόν κι εμείς τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να περιφέρεται στους δρόμους σαν την άδικη κατάρα, και κάπως ανησυχήσαμε γιατί όσο να πεις ένα άγχος για το κορίτσι αυτό το έχουμε! Αλλά ευτυχώς ρωτήσαμε και μάθαμε, και τελικά ανασάναμε με ανακούφιση!

Η Jennifer λοιπόν, ευτυχώς για τους θαυμαστές της, αλλά και για την ίδια, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, μιας και παραδόξως ακόμα και η σχέση της με τον Justin Theroux πηγαίνει σχετικά καλά, απλώς υιοθέτησε το λίγο πιο γήινο και σκοτεινό λουκ για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών αλλά με τη διάθεση. Και η διάθεση της Aniston σίγουρα δεν είναι και πολύ καλή τελευταία. Μήπως να χωρίσει τον Justin να ησυχάσει το κεφάλι της;

Διαβάστε ακόμη:

Οι υπερβολικά... sexy εμφανίσεις της Kim Kardashian (φωτός)

Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» μες την μέση του δρόμου;