Sarah Jessica Parker: Το παραλήρημα της superstar στο Twitter

Sarah Jessica Parker: Το παραλήρημα της superstar στο Twitter

Κανείς δεν τα βάζει με την Carrie

Κατά κανόνα γλυκιά, απλή και αγαπημένη των ΜΜΕ, αλλά και του κοινού, η Sarah Jessica Parker έδειξε μία άγνωστη πτυχή του εαυτού της, την Πέμπτη το βράδυ στο Twitter.

Η ηθοποιός έπαθε παραλήρημα, και «επιτέθηκε» σε μία άλλη χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, την Sarah J. Symonds, συγγραφέα που δηλώνει «ειδική σε θέματα σχέσεων και πρώην επαγγελματία ερωμένη». «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Ελπίζω περισσότεροι άνθρωποι να ενώσουν την φωνή τους με την δική μου, ώστε να εμποδίσουμε απληροφόρητες, αγενείς γυναίκες σαν εσένα, που ευχαριστιούνται να προσβάλλουν και να επιτίθενται σε άλλες γυναίκες», έγραψε η σταρ και συνέχισε: «Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει γυναίκα σε αυτό τον πλανήτη που να στηρίζει αυτή την σκληρότητα. Καμία απολογία, καμία εξήγηση. Η ανωνυμία σου δεν μειώνει την σημασία του εξωφρενικού και χυδαίου tweet σου. Και το γεγονός ότι το έσβησες δείχνει μόνο την δειλία σου».

sjp tweets

Ποιος είναι ο λόγος που η –κατά τ' άλλα- χαμηλών τόνων σταρ αποφάσισε να απευθυνθεί σε μία άγνωστη με αυτό τον τρόπο; Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ακριβώς, αφού με το που η Parker άρχισε να της απαντάει, η Symonds έσβησε το αρχικό tweet που την αφορούσε. Σύμφωνα με τον Perez Hilton, πάντως, η συγγραφέας έγραψε κάτι σχετικά με τα παιδιά της σταρ. Εμείς να πούμε μόνο ότι η Samantha Jones θα ήταν περήφανη.

Διαβάστε ακόμα:
Κάντο όπως η Carrie: Το απόλυτο fashion icon δίνει μαθήματα στυλ μέσα από τις ατάκες του
Sarah Jessica Parker: Έγινε 49 ετών και το γιορτάζουμε με τις καλύτερες ατάκες της Carrie!