Τα θερμά μας συγχαρητήρια! Η Naomi Campbell τα έχει με τον ωραιότερο άντρα του Ηollywood!

Γωγώ Φούντα
Τα θερμά μας συγχαρητήρια! Η Naomi Campbell τα έχει με τον ωραιότερο άντρα του Ηollywood!

'Η αλλιώς... αγόρι μου είσαι με τα καλά σου;

H αλήθεια είναι ότι αυτή είναι από τις πιο αναπάντεχες και κουλές φήμες που ακούσαμε τελευταία, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, επιβεβαιώνεται και μάλιστα πανηγυρικά! Η Naomi Campbell λοιπόν, είναι και πάλι ερωτευμένη, έπειτα από την μακροχρόνια σχέση της με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο Vladimir Deronin.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι ότι η οξύθυμη καλλονή βρήκε νέο σύντροφο, καλλονή είναι άντρες βρίσκει, αλλά το ποιον έχει βρει, που για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει ή μάλλον δε θέλουμε να πιστέψουμε! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές, η Naomi είναι φουλ ερωτευμένη με τον Michael Fassbender, με τον οποίο την έχουν τσακώσει σε... ιδιαίτερες στιγμές στο Λονδίνο!

Ο Fassbender λοιπόν, για τον οποίο η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή, μετά το σύντομο ειδύλλιό του με την συμπρωταγωνίστριά του στο 12 Years A Slave, Lupita Nyong'o, με την οποία βέβαια ήταν περισσότερο κάτι σαν sex buddies ή τουλάχιστον έτσι υποστήριζε ο περίγυρος, φαίνεται ότι βρήκε το... λιμάνι του στην αγκαλιά της μαύρης και άγριας γαζέλας της πασαρέλας!

Έχουμε να πούμε στον Michael, τον πιο σέξι αυτή τη στιγμή άντρα του Hollywood κατά τη γνώμη μας, ότι καλά θα κάνει να το σκεφτεί και δεύτερη φορά, γιατί είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο αγόρι να πάει χαμένο! Και τελοσπάντων, τι κοινό μπορεί να έχει ο άνθρωπος αυτός με τον... κέρβερο του modeling; Μήπως να το ξανασκεφτόταν με την Lupita;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Alyssa Milano 40χρονών και εγκυμονούσα

Το ξανθό κοριτσάκι της φωτογραφίας, σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες μελαχρινές!