Πέθανε η Peaches Geldof σε ηλικία 25 ετών!

Πέθανε η Peaches Geldof σε ηλικία 25 ετών!

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει

H Peaches Geldof, δεύτερη κόρη του μουσικού Bob Geldof και της αδικοχαμένης Paula Yates, πέθανε εχθές το βράδυ σε ηλικία 25 ετών, αφήνοντας πίσω της 2 παιδιά και το σύζυγό της. Μοντέλο, παρουσιάστρια, style icon.

"Ο πόνος μας δεν μπορεί να μετρηθεί," είπε ο πατέρας της επιβεβαιώνοντας το θάνατό της. "Ήταν η πιο άγρια, αστεία, έξυπνη, πνευματώδης και τρελή από όλους μας". Η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε μία διεύθυνση στο Kent μεσημέρι Δευτέρας. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως "αιφνίδιος και ανεξήγητος" ακόμη!

Η Geldof ήταν 11 όταν πέθανε η μητέρα της. Η Yates πέθανε από υπερβολική δόση το Σεπτέμβρη του 2000. Το Σεπτέμβρη του 2012 η Geldof ανακοίνωσε πως δεν έχει αποδεχτεί το θάνατο της μητέρας της και παλεύει με αυτό εδώ και χρόνια. Στο τελευταίο της tweet, την Κυριακή, λίνκαρε μια φωτογραφία στο Instagram που απεικόνιζε εκείνη ως μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της. Έγραφε! "Me and my mum" (=εγώ και η μαμά μου).

Η Peaches λίγες ώρες πριν πεθάνει, ανέβασε βίντεο στο instagram της (http://instagram.com/peachesgeldof#) με τους γιους της Astala, 20 μηνών και Phaedra, 10 μηνών, παίζοντας και γελώντας χωρίς τίποτα να μαρτυρά το μέλλον. Η πιο λυπηρή είδηση του μήνα. Μακάρι να ήταν πρωταπριλιά...

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΓΩΣΕ όταν είδε στην φωτογραφία ένα... χέρι φαντάσματος στον ώμο της

Διάσημες που ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους στο instagram (φωτό)