Το μωρό αυτό, είναι σήμερα ο διασημότερος και πιο σέξι άντρας του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Το μωρό αυτό, είναι σήμερα ο διασημότερος και πιο σέξι άντρας του Hollywood!

Παρατηρείστε λίγο καλύτερα και θα τον βρείτε!

Kακά τα ψέματα: Πολλοί έχουν προσπαθήσει να λάβουν τον τίτλο του ωραιότερου και πιο σέξι άντρα του Hollywood, κάποιοι, μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, ίσως και να το άξιζαν, αλλά όταν αναλογίζεσαι την αντρική ομορφιά και γοητεία, ένα μόνο όνομα έρχεται στο μυαλό σου: Ναι αυτό του Brad Pitt!

Διότι φίλες και φίλοι, ο άνθρωπος αυτός, εκτός όλων των υπόλοιπων ιδιοτήτων που αυτή τη στιγμή έχει, έχει καταφέρει με την εξωτερική του ομορφιά, να δημιουργήσει νέα στάνταρ και νέα μέτρα για την αντρική εμφάνιση, που σίγουρα πριν το μεγάλο του μπαμ στον κινηματογράφο δεν υπήρχαν! Το ακόμα πιο σοκαριστικό βέβαια, δεν είναι ότι το αγόρι αυτό είναι όμορφο επειδή φροντίζει τον εαυτό του, αλλά... έτσι γεννήθηκε!

Brad

Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, με την παραπάνω φωτογραφία η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα μωρό τόσο όμορφο, σαν να έχει ξεπηδήσει από... διαφήμιση φρουτόκρεμας! Φυσικά η ομοιότητά του με τα επίσης πανέμορφα βιολογικά του παιδιά είναι εμφανής, ενώ με μεγάλη μας απελπισία διαπιστώνουμε ότι τελικά η ομορφιά είναι όντως θέμα γονιδίων!

Extra info: Εσείς ξέρατε ότι ο Brad μιλάει... γιαπωνέζικα; Μα πόσο ξεχωριστό αυτό το αγόρι πια;

Διαβάστε ακόμη:

Peaches Geldof: Τι είπε η αστυνομία για τo θάνατό της;Οι αντιδράσεις των stars στo twitter

H Lana Del Rey πάχυνε και το απολαμβάνει! (Δείτε τις φωτό στη θάλασσα)