Η Κatie Holmes βρήκε νέο αγόρι... και δεν θα πιστεύετε ποιος είναι!

Γωγώ Φούντα
Η Κatie Holmes βρήκε νέο αγόρι... και δεν θα πιστεύετε ποιος είναι!

'H αλλιώς... Όταν η Katie μαχαίρωσε πισώπλατα τη φίλη της

Ξέρουμε ότι ένα άγχος για την Katie Holmes και την προσωπική της ευτυχία το έχετε, γιατί όσο να πεις, από τότε που χώρισε από τον τρελο-Tom, το κορίτσι τριγυρίζει μόνο σαν την άδικη κατάρα, με μοναδική συντροφιά και παρηγοριά την κορούλα της Suri!

Kαι αφού η Katie είναι μία από τις πιο γλυκές και συμπαθητικές παρουσίες του Hollywood, και καλά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους, σας ενημερώνουμε με μεγάλη μας χαρά, ότι είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη!

Το μόνο βέβαια ύποπτο της υπόθεσης, είναι ότι το αντικείμενο του πόθου της είναι ο διάσημος κωμικός Jason Segel, o oποίος για έναν ολόκληρο χρόνο είχε σοβαρή σχέση με την πρώην συμπρωταγωνίστρια και φίλη της Holmes, Μichelle Williams! Σύμφωνα με ατομα από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού, το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς How I Met Your Mother στην οποία η Holmes είχε κάνει guest εμφάνιση!

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε λίγο μόλις καιρό πριν, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον της star, είναι τόσο ενθουσιασμένη, που θεωρεί ότι ίσως να είναι και ο έρωτας της ζωής της! Πάντως, η φιλία της με την Michelle Williams έχει λήξει για τα καλά! Οι λόγοι είναι άγνωστοι, αλλά κάτι μας λέει, ότι ίσως να μη βρισκόμαστε και μακριά από τη λύση του μυστηρίου!

Τι νομίζατε; Ότι μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί πάσχουμε από... πισώπλατα μαχαιρώματα;

Διαβάστε ακόμη:

Το selfie της Μαριέττας Χρουσαλά αμέσως μετά το ντους (δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

Δείτε την Emma Watson να μεταμορφώνεται σε Sofia Vergara (απίστευτο βίντεο)