Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα! Νέα δημοσίευματα «καίνε» τη διάσημη οικογένεια

Γωγώ Φούντα
Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα! Νέα δημοσίευματα «καίνε» τη διάσημη οικογένεια

Τελικά μήπως δεν είναι όσο τέλειοι δείχνουν;

Σίγουρα η οικογένεια Jolie-Pitt μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, για πολλούς και διάφορους λόγους, εκ των οποίων φυσικά ο σημαντικότερος είναι η απίστευτη διασημότητα και φήμη που απολαμβάνουν οι 2 stars του Hollywood!

Και αν για όλους η Angelina φαίνεται ως η... Μητέρα-Τερέζα του Hollywood, με τις υιοθεσίες και την έντονη φιλανθρωπική της δράση, κάποια νέα δημοσιεύματα, έρχονται να ταράξουν την ήρεμη οικογενειακή ζωή του ζεύγους, και να κάνουν ζουμερές και άκρως... άβολες αποκαλύψεις!

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από το περιβάλλον των 2 star, η Angelina, μπορεί να φαίνεται ήρεμη και γαλήνια αλλά κατά βάθος είναι μία μέγαιρα! «Μισεί θανάσιμα την Jennifer Aniston και μπορεί να γίνει πραγματικά σατανική! Ειδικά όταν χάνει την ψυχραιμία της με τα παιδιά, τα οποία κάνουν μονίμως σαν αγρίμια, καλύτερα να μη βρεθείς μπροστά της», ισχυρίζονται κάποιοι!

Από το... στόμα των καλοθελητών δε γλίτωσε φυσικά ούτε ο Brad για τον οποίο είπαν: «Τα παιδιά τρέχουν όλη την ώρα πέρα δώθε και ο Brad απλά αράζει και καπνίζει τσιγάρα ή μαριχουάνα! Έχει υποσχεθεί ότι θα τα κόψει αλλά αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολλά και ο Brad είναι ακόμα ο ίδιος»!

Μώρε λέτε να είναι αλήθεια όλα αυτά; Λίγο υπερβολικά μας ακούγονται αλλά και πότε άλλωστε η υπερβολή δεν ήταν χαρακτηριστικό των Bradgelina;

Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης με τον καλύτερο τρόπο (φωτό)

H Hilary Duff ακυρώνει το διαζύγιό της!