Ποια σταρ έστησε τους (εξαγριωμένους) συνεργάτες της επειδή... την πήρε ο ύπνος;

Ποια σταρ έστησε τους (εξαγριωμένους) συνεργάτες της επειδή... την πήρε ο ύπνος;

Η επεισοδιακή φωτογράφηση της 27χρονης ηθοποιού

Η ασυνέπειά της είναι παροιμιώδης αφού είναι άπειρες οι ιστορίες, για την αργοπορία ή την μη εμφάνισή της σε γυρίσματα, φωτογραφήσεις και λοιπές υποχρεώσεις. Κι όμως, δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι η εν λόγω celebrity δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να είναι ασυνεπής, ακόμα και αν την καταγράφουν οι κάμερες.

Ο λόγος για την Lindsay Lohan και το reality show με θέμα την ζωή της. Στο επεισόδιο της Κυριακής, το τηλεοπτικό κοινό είδε το συνεργείο της ινδονησιακής έκδοσης του περιοδικού Elle έξαλλο με την ηθοποιό, η οποία είχε προγραμματίσει να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους, αλλά δεν κατάφερε να εμφανιστεί στο ραντεβού της γιατί κοιμόταν.

lindsay mesa

Η φωτογράφηση ήταν προγραμματισμένη για τις 12.30 το μεσημέρι, στο διαμέρισμα της Lohan στο Soho της Νέας Υόρκης και η φωτογράφος δήλωσε στην κάμερα του show ότι τελειώσει την δουλειά όσο πιο σύντομα γινόταν, για να προλάβει το φως του ήλιου. Το team της φωτογράφησης περίμενε την Lohan μέχρι τις 3.00 μ.μ. ενώ η κάμερα τους κατέγραφε έξαλλους, από ένα σημείο και μετά, να αποκαλούν την πρωταγωνίστρια «σκύλα». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού εμφανίστηκε, κάποια στιγμή το απόγευμα, μόνο για να ανακοινώσει ότι η ίδια είχε την ανάγκη να κοιμηθεί, αφού δούλευε όλο το προηγούμενο βράδυ. Όταν ο προσωπικός βοηθός της διάσημης κοκκινομάλλας ρωτήθηκε από την παραγωγή πού δούλευε το αφεντικό του, αυτός απάντησε: «δεν μπορώ να σας πω».

Η fashion director του team, έξαλλη και βρίζοντας την ηθοποιό, δήλωσε στην κάμερα ότι έκανε δύο μέρες να φτάσει αεροπορικώς από την πατρίδα της στο Μεγάλο Μήλο, και δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω χωρίς την φωτογράφηση. Εντέλει, το team συμφώνησε να γυρίσει την επόμενη μέρα για την φωτογράφηση η οποία ναι μεν έγινε, αλλά υπήρξε επεισοδιακή. Η 27χρονη διάσημη έφτασε στην ώρα της, αυτή την φορά, και άρχισε να δοκιμάζει κάποια από τα outfits που της έφεραν, μένοντας με τα εσώρουχα μπροστά στην κάμερα. «Το κάνω μόνο για την έκθεση», είπε η Lohan και συνέχισε «δεν υπάρχει πληρωμή για την φωτογράφηση». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι είναι δουλειά που την κάνει να περνάει καλά ταυτόχρονα, ενώ παραπονέθηκε στην φωτογράφο για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει φυσικό φως «μες στην βροχή». Μετά από πέντε αλλαγές outfit, που κανένα δεν της άρεσε, η Lohan υποχρέωσε όλη την ομάδα να ξεχάσει το φυσικό φως, αφού παραπονέθηκε ότι, την ώρα που προετοιμάζονταν για την φωτογράφηση, υπήρχαν paparazzi που την τραβούσαν τις δικές τους φωτογραφίες. «Δεν μπορώ να νιώσω άνετα», είπε στους βοηθούς της λίγο πριν πει στην φωτογράφο πώς να κάνει την δουλειά της, και απαιτώντας να την φωτογραφήσει την ώρα που η ίδια περπατούσε στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε ακόμα:
Ρεζίλι: Ποιας διάσημης το reality έκανε μικρότερα νούμερα κι από τον Μπομπ Σφουγγαράκη;
Θυμάστε τον κολλητό της Lindsay Lohan στο Mean Girls;Στοίχημα ότι δεν θα τον αναγνωρίσετε