H εκδίκηση της Paradis συνεχίζεται: Οι φωτογραφίες που θα βάλουν τον Johnny σε σκέψεις

Γωγώ Φούντα
H εκδίκηση της Paradis συνεχίζεται: Οι φωτογραφίες που θα βάλουν τον Johnny σε σκέψεις

Amber μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να φοβάσαι;

Θυμάστε που πριν περίπου 2 χρόνια ο Johnny Depp παράτησε στα κρύα του λουτρού τη σύντροφο και μάνα των παιδιών του Vanessa Paradis, για τα λάγνα μάτια της πιτσιρίκας Amber Heard; Και πώς άλλωστε να το ξεχάσετε, εφόσον από τότε έχουν αλλάξει πολλά και δεν εννοούμε μόνο τον επικείμενο γάμο του Depp!

Aφού λοιπόν ο Johnny αποφάσισε να την... περάσει την κουλούρα και να κάνει πρόταση γάμου στην Amber, η Vanessa έπειτα από μία μικρή περίοδο κατάθλιψης, τονίζουμε μικρή, πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας τον πρώην της να μετανιώνει σχεδόν καθημερινά για τη γκάφα που έκανε προ διετίας!

Η γαλλίδα star λοιπόν, φωτογραφήθηκε σε μία υπέροχη παραλία στο Malibu, επιδεικνύοντας το supersexy κορμί της, το οποίο σε καμία περίπτωση δε θύμιζε γυναίκα 41 ετών με 2 παιδιά! Πιο αισθησιακή και αποκαλυπτική από ποτέ, πότε με ένα υπέροχο εφαρμοστό λευκό φόρεμα, και πότε με ένα μαύρο μαγιό, ποζάρει με τον επαγγελματισμό και την ικανότητα μοντέλου, δείχνοντας στον άπιστο Johnny τι έχασε!

Last but not least: Είναι μόνο δική μας ιδέα, ή θυμίζει και σε εσάς υπερβολικά την Kate Moss σε κάποιες φωτογραφίες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουμε τι στυλ γυναίκας τραβάει τον Depp! Ή τουλάχιστον μέχρι σήμερα γιατί με την Amber λίγο μπερδευτήκαμε...

Διαβάστε ακόμη:

Εδώ υπάρχει έρωτας: Ο Di Caprio με την 21χρονη topless φίλη του στα Bora–Bora (φωτος)

Όλο και χειρότερα: Ποιος star κουκουλώθηκε για να μην τον γνωρίσουν;