Μήπως το παράκανες με τη δίαιτα; Ποια star γέννησε πριν 2 μήνες και έχει αυτό το σώμα;

Γωγώ Φούντα
Μήπως το παράκανες με τη δίαιτα; Ποια star γέννησε πριν 2 μήνες και έχει αυτό το σώμα;

Και πολύ φυσιολογικό δεν το λες

Σίγουρα οι stars του Hollywood δεν είναι χαρακτηριστικό και τυπικό δείγμα γυναικών, πόσο μάλλον όταν μπαίνει στο προσκήνιο η λέξη... δίαιτα! Κακά τα ψέματα, την εικόνα τους πωλούν, πλέον περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οπότε οφείλουν να είναι πάντα καλλίγραμμες και κομψές!

Είναι και κάποιες όμως, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, αρκετές φορές σε επικίνδυνο βαθμό, μιας και επιβαρύνουν τον οργανισμό τους, αδιαφορώντας για το αν... μόλις έχουν γεννήσει!

Μία από αυτές είναι και η Emily Blunt, την οποία αγαπάμε, αλλά δεν μπορούμε και να μη σχολιάσουμε την τελευταία της εμφάνιση! Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε αδύνατη και κομψή σε επαγγελματικό meeting, με το σώμα της να μην μαρτυρά ούτε στο ελάχιστο ότι η γυναίκα αυτή, 2 μόλις μήνες πριν ήταν έγκυος!

Φορώντας ένα skinny jean και ψηλοτάκουνες γόβες, φαινόταν λεπτή και γυμνασμένη, μαρτυρώντας ότι μάλλον την έχει πιάσει ένα μίνι αμόκ να επανέλθει στις παλιές της άψογες αναλογίες! Και ναι, δείχνει τέλεια και υπέροχη, αλλά μήπως το παράκανε με τη δίαιτα; Λέμε εμείς τώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη 40αρα star topples με τον πιτσιρικά φίλο της

Ποιος super star κυκλοφορεί εδω και δύο μήνες κάθε μέρα με το ίδιο βρώμικο παντελόνι;