ΤΡΑΓΙΚΟ:Το νεογέννητο γνωστής ηθοποιου πέθανε στην αγκαλιά του πατέρα του που αποκοιμήθηκε

ΤΡΑΓΙΚΟ:Το νεογέννητο γνωστής ηθοποιου πέθανε στην αγκαλιά του πατέρα του που αποκοιμήθηκε

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε σε μια στιγμή 

Η Leigh Arnold γνωστή ηθοποιός στην Ιρλανδία, πριν από 2,5 εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Flynn. Μετά από προτροπή του αρραβωνιαστικού της Steve Davies, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της μαμάς βγαίνοντας για ένα γεύμα με μια φίλη ενώ άφησε τον μικρό με τον πατέρα του.

Όταν, όμως, επέστρεψε από την βόλτα της το θέαμα που αντίκρισε ήταν ανατριχιαστικό. Βρήκε τον Flynn μελανιασμένο και τον πατέρα του να κοιμάται στον καναπέ. Αμέσως προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να συνεφέρουν το μωρό όμως παρά τις προσπάθειες που έκαναν, το μωράκι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πέθανε.

Όπως τους είπαν οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πέθανε από το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου.

Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε το αγοράκι της ενώ ο πατέρας του δήλωσε: "Έβαλα την τηλεόραση και τάισα τον Flynn. Η Leigh με πήρε για να δει αν είναι όλα εντάξει και της είπα ότι τον τάιζα. Τον είχα στην αγκαλιά μου. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι" καθώς μετά αποκοιμήθηκε.