Χαμός στο σετ διάσημης σειράς! Ποιες 2 πρωταγωνίστριες είναι στα... μαχαίρια;

Γωγώ Φούντα
Χαμός στο σετ διάσημης σειράς! Ποιες 2 πρωταγωνίστριες είναι στα... μαχαίρια;

Κορίτσια ηρεμία γιατί είναι και άγιες μέρες

Eίναι γνωστό ότι όπου υπάρχουν πολλές γυναίκες συγκεντρωμένες, το κλίμα και οι καταστάσεις μόνο ήρεμες δεν μπορούν να είναι! Είναι που είμαστε λίγο πιο γκρινιάρες, είναι που είμαστε κάπως πιο ανταγωνιστικές, όλα αυτά... δένουν αρμονικά γεννώντας ένταση και τσακωμούς!

Κάπως έτσι την έχουν πάθει και οι παραγωγοί της διάσημης σιεράς Glee, οι οποίοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, εξαιτίας της έχθρας μεταξύ των 2 πρωταγωνιστριών. Η Lea Michelle λοιπόν και η Naya Rivera, για άγνωστους λόγους, διατηρούν τις χειρότερες σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Naya έχει κατηγορήσει τη Lea για σνομπ και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκπρόσωποι των 2 κυριών διαψεύδουν τα πάντα λέγοντας ότι είναι αδύνατο να τσακώνονται στα γυρίσματα καθώς αυτή την περίοδο δεν έχουν καθόλου κοινές σκηνές, αλλά ο κόσμος μάλλον δεν τους... πολυπιστεύει!

Θα περίμενε κανείς ότι η Lea έπειτα από όλα όσα έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο, θα είχε αλλάξει κάπως χαρακτήρα και συμπεριφορά, αλλά όπως φαίνεται, ο... άνθρωπος δεν αλλάζει!

Καλά ξεμπερδέματα να τους ευχηθούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Best Couple: Η ξεκαρδιστική φωτογραφία με την Mila Kunis που δημοσίευσε ο Ashton Kutcher

«Εκνευρίζομαι που όλοι μιλούν για το στήθος μου.Έχω επίσης τέλεια οπίσθια!»: Ποια το είπε;