Victoria Beckham:Δείτε τις μωρουδιακές φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media

Victoria Beckham:Δείτε τις μωρουδιακές φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media

Η superstar γιόρτασε τα 40α της γενέθλια, και μοιράστηκε τις ομορφότερες αναμνήσεις της με τους fans της

Όπως ξέρουν όλοι όσοι τα έχουν κλείσει, τα 40α γενέθλια αποτελούν ορόσημο στη ζωή του καθενός. Η αγαπημένη Victoria Beckham, στις 17 Απριλίου αποχαιρέτησε για πάντα την δεκαετία των 30, και μοιράστηκε την σημαντική αυτή μέρα, και με τους followers της στα social media- οι οποίοι φτάνουν, σχεδόν, τα 7,5 εκατομμύρια.

Η fashion designer, όσο ευχαριστούσε στο Twitter κάποιους από τους θαυμαστές και φίλους, που της εύχονταν για τα γενέθλιά της, ανέβασε και φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Η Beckham, που μεγάλωσε στο χωριό Goffs Oak της Μ. Βρετανίας, μοιράστηκε, καταρχήν, μία φωτογραφία του εαυτού της μωρό, ξαπλωμένο σε μία λευκή κουβέρτα. Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια ανέβασε ένα δεύτερο στιγμιότυπο, από την παιδική της, αυτή την φορά, ηλικία, όταν επισκέφθηκε, με τον μπαμπά της, τον ζωολογικό κήπο. Στην φωτογραφία, βλέπουμε την Victoria κοριτσάκι, στους ώμους του μπαμπά της. Η σταρ σχολίασε σχετικά: «Εγώ και ο μπαμπάς μου. Πόσο cool είναι; Σ' αγαπάω μπαμπάκα!».

Φυσικά, οι φωτογραφίες της απέσπασαν, αμέσως, χιλιάδες, like και σχόλια. Και η διάσημη σχεδιάστρια ανέβασε μία τρίτη, τελευταία φωτογραφία του εαυτού της μωρού. Σε αυτήν, η χαμογελαστή μικρή Victoria παίρνει το μπανάκι της, μέσα σε έναν νιπτήρα γεμάτο νερό και αφρούς. Δείτε τα στιγμιότυπα στη gallery. Την έχετε ξαναδεί ποτέ τόσο γλυκιά;

Διαβάστε ακόμα:
H Victoria Beckham... 40αρίζει: Δείτε το video που ανέβασε στο Instagram
Μωρέ τί φιλιά είναι αυτά του David Beckham στην κόρη του!