Η... γκαντεμιά της Gwyneth! Μετά τον Chris Martin άλλος ένας άντρας την «αφήνει»

Γωγώ Φούντα
Η... γκαντεμιά της Gwyneth! Μετά τον Chris Martin άλλος ένας άντρας την «αφήνει»

Μήπως να κάνει κανένας ευχέλαιο;

Σίγουρα δεν ήταν ένας καλός μήνας για τη Gwyneth Paltrow, καθώς έπειτα από το χωρισμό της από τον Chris Martin, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγο καιρό πριν, ακόμα ένας... χωρισμός έρχεται να προστεθεί στη λίστα της διάσημης ηθοποιού, αυτή τη φορά επαγγελματικός.

Ο CEO του Goop λοιπόν, Seb Bishop, με τον οποίο η Gwyneth συνεργαζόταν για χρόνια και του οποίου είχε τυφλή εμπιστοσύνη, σύμφωνα με έγκυρες πηγές παραιτήθηκε, αμέσως μετά την ανακοίνωση της star, ότι σκοπεύει να μεταφέρει τα γραφεία του site από το Λονδίνο στο Los Angeles.

Ο εκπρόσωπος της Paltrow, δήλωσε ότι ο Bishop δεν ήθελε να μετακομίσει με την οικογένειά του στο εξωτερικό και προτιμάει να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι είπαν ότι είχε ήδη βρει σπίτι στο Los Angeles.

Η άλλη πλευρά βέβαια, η οποία θεωρεί «ύποπτη» την παραίτηση του στενού συνεργάτη της Gwyneth, κάνει λόγο για τεράστιο καυγά μεταξύ τους, έπειτα από την επίπληξη του Bishop στην ηθοποιό, σχετικά με τη χρήση του Goop για την προβολή της προσωπικής της ζωής.

Κάτι μας λέει ότι την ματιάσανε τη star! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Victoria Beckham για νεανική επιδερμίδα, ακόμη και μετά τα 40!

Best Couple: Η ξεκαρδιστική φωτογραφία με την Mila Kunis που δημοσίευσε ο Ashton Kutcher