Χωρισμός βόμβα στο Hollywood: Ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε εντελώς ξαφνικά;

Γωγώ Φούντα
Χωρισμός βόμβα στο Hollywood: Ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε εντελώς ξαφνικά;

Έπειτα από 7 χρόνια σχέσης και ένα παιδί

Και πάνω που όλοι περίμεναν το γάμο, τσουπ εκείνοι αιφνιδίασαν τους πάντες και είπαν να χωρίσουν! Τι κι αν κανένας από τους 2 δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τι χωρισμό, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους που δεν είναι άλλος από αυτόν της... απώλειας!

Αναφερόμαστε στην Uma Thurman και τον αρραβωνιαστικό της Arpad Busson οι οποίοι σύμφωνα με φήμες έβαλαν τέλος στη σχέση τους, έπειτα από 7 χρόνια και φυσικά την απόκτηση μιας κόρης το 2012.

Η διάσημη ηθοποιός και ο Γάλλος οικονομολόγος γνωρίστηκαν το 2007 ενώ έπειτα από έναν μικρό χωρισμό το 2009, τα ξαναβρήκαν και αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν! Παρόλο που κανείς από τους 2 δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση, η Uma σε δημόσια εμφάνισή της στις αρχές Απριλίου, δεν φορούσε το μονόπετρό της ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου, απάντησε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της!

Ε καλά... Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι έχει παντρευτεί άλλες 2 φορές στο παρελθόν και μάλιστα με stars του Hollywood, με τον Gary Oldman το 1990 και τον Ethan Hawke το 1998 με τον οποίο απέκτησε και 2 παιδιά. Οπότε μάλλον δεν καίγεται και ιδιαίτερα για το... τρίτο στεφάνι!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε πώς ήταν η Μελίνα Ασλανίδου μικρό κοριτσάκι!

H Drew Barrymore έγινε και πάλι μαμά. Πώς ονόμασε την κορούλα της;