Εδώ γελάμε! Δε φαντάζεστε τι έκανε η Kim, που αποδεικνύει ότι είναι εντελώς για... δέσιμο!

Γωγώ Φούντα
Εδώ γελάμε! Δε φαντάζεστε τι έκανε η Kim, που αποδεικνύει ότι είναι εντελώς για... δέσιμο!

Αυτό ξεπέρασε κάθε... φαντασία

Λοιπόν εντάξει, η Kim Kardashian δεν ήταν, ούτε και θα είναι ποτέ, φυσιολογική και λογική κοπέλα! Όχι μόνο γιατί είναι υπέρ-διάσημη, αλλά και γιατί μάλλον η βίδα της έχει λασκάρει από τη στιγμή της γέννησής της, με αποτέλεσμα να κάνει πράγματα, που ενώ ξέρει ότι δεν θα αρέσουν σε κανένα και φυσικά θα προκαλέσουν αρνητικά σχόλια, εκείνη να μην έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό στο να τα κάνει πραγματικότητα.

Πήγε λοιπόν και η Kim συνάμενη κουνάμενη, ένα ωραίο πρωί βόλτα με την αδερφούλα Kendall και αντί οι 2 διάσημες κυρίες να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα του Los Angeles, φορτώθηκαν, για ανεξήγητο αρχικά λόγο, με έναν τεράστιο πάκο από περιοδικά η καθεμία, με τις κάμερες να τις ακολουθούν κατά πόδας!

Στη συνέχεια βέβαια, το μυστήριο λύθηκε, διότι σιγά μην επιβάρυνε η Kim την μεσούλα της άνευ λόγου! Τα περιοδικά λοιπόν, ήταν φυσικά το επερχόμενο τεύχος της Vogue του οποίου το εξώφυλλο στολίζει η... αφεντιά της και φυσικά ο Kanye West! Οπότε η Kim θεώρησε σωστό, να πάει και να σηκώσει ό, τι τεύχος βρήκε μπροστά της, μάλλον σε μία προσπάθεια να... αυξήσει τις πωλήσεις του;

Βρε Kim... τρελοκομείο: Υπήρχε περίπτωση το πιο πολυαναμενόμενο τεύχος της Vogue, και δεν το λέμε για καλό, να μην έσπαγε όλα τα ρεκόρ; Μήπως έχεις τρελαθεί εντελώς; Και τελοσπάντων δεν ντρέπεσαι καθόλου να... διασύρεσαι έτσι; Άβυσσος η ψυχή της Kardashian!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε πώς ήταν η Μελίνα Ασλανίδου μικρό κοριτσάκι!

Ποια single σταρ είπε: «Αν ήθελα παιδί θα μπορούσα να το κάνω ανά πάσα στιγμή»