«Πίστευα ότι ήμουν πολύ άσχημη για να γίνω ηθοποιός»! Ποια superstar το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Πίστευα ότι ήμουν πολύ άσχημη για να γίνω ηθοποιός»! Ποια superstar το είπε;

Nα και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από τη συγκεκριμένη!

Τι κι αν έχει κερδίσει 3 βραβεία Oscar, έχει συνοκιλά 18 υποψηφιότητες και το όνομά της είναι η λέξη που ακούγεται πιο συχνά σε κάθε τελετή, σύμφωνα με στατιστικά; Η Meryl Streep στο ξεκίνημα της καριέρας της, και παρά το προφανές ταλέντο που διέθετε, δεν είχε καμία απολύτως αυτοπεποίθηση!

meryl--z

Η διάσημη ηθοποιός, μιλώντας σε ειδική τελετή βράβευσής της στο Πανεπιστήμιο της Indiana, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ξεκινούσε την καριέρα της. «Πίστευα ότι ήμουν πολύ άσχημη για να γίνω ηθοποιός. Εντάξει έπαιζα στο θέατρο, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα με έπαιρνε σε ταινίες! Μας μεγαλώνουν κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι αν φορέσουμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, όλων τα βλέμματα θα γυρίσουν αμέσως! Κι όμως δεν είναι έτσι. Η διαφορετικότητα είναι η σημαντική και αυτή ψάχνουν όλοι. Παλιότερα με ενοχλούσε η μύτη μου, αλλά τώρα έχω συμφιλιωθεί... μαζί της», είπε η Streep.

Nα που ακόμα και υπέρ-διάσημοι άνθρωποι που πλέον έχουν το σεβασμό όλων, κάποτε δεν τα είχαν καλά με τον εαυτό τους. Αν και πιστεύουμε ότι η Meryl ήταν λίγο αυστηρή με τον εαυτό της...