Ουπς, άβολο! Ποιας ζάμπλουτης star ο ετεροθαλής αδερφός δεν έχει σπίτι να μείνει;

Γωγώ Φούντα
Ουπς, άβολο! Ποιας ζάμπλουτης star ο ετεροθαλής αδερφός δεν έχει σπίτι να μείνει;

Μία ιστορία που μάλλον θα βλάψει τη δημόσια εικόνα της!

Είναι ίσως η πιο πλούσια και διάσημη τραγουδίστρια του πλανήτη ενώ πρόσφατα μπήκε και στη λίστα του περιοδικού TIMES με τα άτομα που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο! Ναι φυσικά μιλάμε για τη Beyonce και για μία ιστορία που ήρθε να... τσαλακώσει κάπως το αψεγάδιαστο προφίλ της!

Ο Mathew Knowles λοιπόν, ο πατέρας της star φαίνεται ότι είναι λίγο μπερμπάντης και τις έχει κάνει τις κουτσουκέλες του και μάλιστα λίαν... προσφάτως! Αυτό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν, όταν η Alexsandra Wright, πρώην ερωμένη του, μη έχοντας άλλη λύση βγήκε στα κανάλια προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο όχι μόνο το δικό της δίκιο, αλλά κυρίως του... 4χρονου γιου τους!

Ναι καλά καταλάβατε, η Beyonce έχει έναν μικρούλη ετεροθαλή αδερφό, ο οποίος αντίθετα με τη διάσημη αδερφή του, όχι μόνο δε ζει πλούσια, αλλά πρόσφατα μετακόμισε σε κατοικίες αστέγων, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μητέρα του!

Η Wright λοιπόν, δεν είπε τίποτα το αρνητικό για την αδερφή του γιου της, και πως δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τη συγκεκριμένη ιστορία, κάτι που δεν έκανε και για τον κύριο Knowles για τον οποίο, όχι μόνο είπε ότι είναι ανύπαρκτος σαν πατέρας, αλλά ότι πλέον έχει κόψει οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στο γιο του.

Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει η ιστορία αυτή, αλλά νομίζουμε ότι η Beyonce μπορεί κάπως να... βοηθήσει! Αν και την έχουμε κόψει για λίγο τσιγκούνα, όταν φυσικά δεν πρόκειται για τον εαυτό της!

Διαβάστε ακόμη:

Μαζέψου: Ποια star μας έδειξε μέχρι και το... εσώρουχό της σε πρόσφατη εμφάνισή της;

Η χειρότερη φούστα που έχει φορέσει ποτέ η Kim Kardashian