Πόσο κέρατο να αντέξει η γυναίκα; Στο νοσοκομείο κατέληξε star του Hollywood

Πόσο κέρατο να αντέξει η γυναίκα; Στο νοσοκομείο κατέληξε star του Hollywood

Έξι μέρες νοσηλεύτηκε αλλά η όψη της δεν είναι καλή

Η Tori Spelling τα έχει δει όλα με τον άνδρα που παντρεύτηκε και έκανε παιδιά μαζί του. Η στιγμή που ο Dean θα παραδεχθεί πως δεν έχει κάνει sex μόνο με μια γυναίκα αλλά και με άλλες κατά τη διάρκεια του γάμου τους, φαίνεται πως πλησιάζει ή μάλλον έχει ήδη φθάσει για τη star.

Μόνο έτσι εξηγείτε ότι η γυναίκα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να ξεπεράσει το ομολογημένο κέρατο του συζύγου της (σ.σ για το οποίο μάλιστα μίλησαν ανοιχτά στο reality show που πρωταγωνιστούν) και μάλιστα μετά από 6 ημέρες παραμονής δεν η Tori δεν είναι και στα καλύτερά της.

Σύμφωνα με άνθρωπο του στενού τους περιβάλλοντος ο Dean θα παραδεχθεί στη γυναίκα του ότι έχει κάνει με άλλες γυναίκες sex αλλά ήταν απλά one night stand και δεν σήμαιναν τίποτα για εκείνον αφού δεν έκανε κάποια σχέση.

Τώρα αν αυτά σας φαίνονται λογικά να λέγονται στην τηλεόραση ενώ το ζευγάρι έχει ανήλικα παιδιά, τι να πω; Πάντως το συγκεκριμένο reality show έχει να δώσει πολύ τροφή στο τηλεοπτικό κοινό και σε εμάς που ψοφάμε για κουτσομπολιά. Φαντάζεστε κάτι τέτοιο να γινόταν στην Ελλάδα; Θα ήταν η νεκρανάσταση του Big Brother 1, για τέτοια επιτυχία μιλάμε.