O George Clooney και η Amal Alamuddin αρραβωνιάστηκαν!

O George Clooney και η Amal Alamuddin αρραβωνιάστηκαν!
Ελπίζουμε να μη χωρίσουν

Όχι, δεν φανταστήκατε αυτόν το τίτλο. Εμπρός, ξαναδιαβάστε το. Ο εργένης George Clooney έκανε πρόταση στο κορίτσι του, τη γνωστή Βρετανίδα δικηγόρο Amal Alamuddin.

Ο George και η Amal πήγαν για δείπνο με την κολλητή τους φίλη Cindy Crawford και η Amal της έδειχνε μέσα στον ενθουσιασμό το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Οι θαμώνες του bar-restaurant κατάλαβαν αμέσως τι συνέβη, η πολιτική όμως του καταστήματος δεν επιτρέπει φωτογραφίες!

Σύμφωνα με κοντινή πηγή:"Ο George και η Amal προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο πιο μακριά από τη δημοσιότητα γίνεται, αλλά από την άλλη δεν κρύβουν τον έρωτα και τις κοινές αποφάσεις τους στην προσωπική τους ζωή. Δείχνουν στους δικούς τους πως αγαπιούνται πραγματικά και μοιάζουν προορισμένοι να μείνουν μαζί για πάντα."

Εκτός των άλλων ο εκπρόσωπος του Clooney αρνείται κατηγορηματικά να το σχολιάσει επιμένοντας πως το γεγονός αφορά την "προσωπική του ζωή," άρα όντως κάτι συμβαίνει! Το "για πάντα μαζί" και ο George Clooney δεν συνδυάζονται εύκολα μέχρι στιγμής, αλλά μπορεί η Amal να καταφέρει να κάνει τη διαφορά!

Διαβάστε ακόμη:

Amal Alamuddin: Αυτό το κορίτσι ο Clooney θα το παντρευτεί!

George Clooney: Το παράκανε με την ηλιοθεραπεία