Tι τρέχει εδώ; H Selena Gomez σε έξοδο με διάσημο κύριο και... δεν είναι ο Justin Bieber!

Γωγώ Φούντα
Tι τρέχει εδώ; H Selena Gomez σε έξοδο με διάσημο κύριο και... δεν είναι ο Justin Bieber!

Κάτι μας λέει ότι ένας νέος έρωτας γεννιέται

Είναι πάγια τακτική, από αρχαιοτάτων ακόμα χρόνων, όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος, να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αποδείξεις στον-στην πρώην ότι περνάς καλά και πως δε σου καίγεται καρφάκι για το χωρισμό σας! Ακόμα καλύτερα μάλιστα, όταν βρίσκεις και αντικαταστάση και μάλιστα πάνω κάτω των ίδιων... δυνατοτήτων με τον προηγούμενο!

Κάπως έτσι το σκέφτηκε και η Selena Gomez η οποία τελευταία έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, όχι τόσο απότομη όσο της Miley φυσικά, και από κοριτσάκι της Disney έχει μετραπεί σε μία σέξι και δυναμική γυναίκα! Και επειδή το φιλοσόφησε το πράγμα, είδε ότι είναι υπερβολή να κυνηγάει και να παρακαλάει τον Justin Bieber και είπε να στραφεί σε έναν εξίσου διάσημο, πιο σέξι και ώριμο και προσφάτως χωρισμένο κύριο!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη διάσημη τραγουδίστρια με τον Οrlando Bloom να τα... λένε από πολύ κοντά σε πάρτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις αντιλήφθηκαν το φωτογραφικό φακό, τράβηξαν αμέσως δρόμους χωριστούς, αλλά ακόμα και οι ελάχιστες κοινές τους φωτογραφίες αρκούσαν για να πάρουν τα πηγαδάκια του Hollywood φωτιά!

Δεν ξέρουμε αν η Selena είναι καλύτερη από την Miranda Kerr αλλά ξέρουμε ότι ήρθε η ώρα ο Orlando να κάνει επιτέλους μια σχέση, γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε για τα καμώματα της πρώην του, η οποία μάλλον έχει... ξεσαλώσει!

Διαβάστε ακόμη:

Η διάσημη selfie που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Δείτε την Khloe Kardashian ντυμένη πρόβατο να κρατά αληθινό όπλο! (φωτο)