Kim Cattrall: «Πήρα 10 κιλά μέσα σε 6 εβδομάδες και ήταν υπέροχο»

Kim Cattrall: «Πήρα 10 κιλά μέσα σε 6 εβδομάδες και ήταν υπέροχο»

Η ηθοποιός είναι πολύ πιο «κουλ» από την Samantha του Sex and the City, και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Επί 12 χρόνια η Kim Cattrall ενσάρκωνε την απελευθερωμένη, στα όρια της γραφικότητας, Samantha Jones του Sex and the City, ρόλος που την υποχρέωνε να είναι πάντα σε φόρμα και με αψεγάδιαστο, όσο γίνεται τουλάχιστον για την ηλικία της, σώμα.

Χάρη σε έναν νέο ρόλο, όμως, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε επιτέλους να χαλαρώσει λίγο και να ξεφύγει από τις σκληρές δίαιτες. Η Cattrall πήρε 10 κιλά μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες, όλα για τι ανάγκες της νέας, ανεξάρτητης, ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Meet Monica Velour». Θα υποδύεται μια ηλικιωμένη και πλέον ξεπεσμένη porn-star, η οποία ζει σε ένα trailer park κάπου στην Indiana. O ορισμός του «white trash», δηλαδή.

Η ίδια είπε: «Ήταν πραγματικά ανακουφιστικό. Ήταν σαν να ξεφορτωνόμουν την Barbie, σαν να την πέταγα και να ξεκινούσα από την αρχή. Κάναμε γυρίσματα στο Detroit, και υπάρχουν πολλές φανταστικές μπυραρίες σε αυτή τη περιοχή. Έτσι κι εγώ έτρωγα και έπινα για περίπου έξι εβδομάδες».

Το μόνο δυσάρεστο κομμάτι ήταν όταν έπρεπε να χάσει τα περιττά κιλά, μιας και αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Meet Monica Velour», ξεκινούσε γυρίσματα για το «Ghost Writer» του Roman Polanski, όπου ως βοηθός του Pierce Brosnan έπρεπε να δείχνει άψογη και σε κομψή σιλουέτα.

Η 54χρονη Cattrall είπε επίσης πως ελπίζει ο «απογυμνωμένος» ρόλος της στη «Monica Velour» να θυμίσει στον κόσμο ότι πριν τη Samantha του Sex and the City, υπήρχε η Kim Cattrall, η ηθοποιός με περισσότερα από 35 χρόνια πορείας στον κινηματογράφο και το θέατρο και την τηλεόραση.