Οι sexy φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή σε περιοδικό που την έκαναν έξαλλη!

Οι sexy φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή σε περιοδικό που την έκαναν έξαλλη!

Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογράφηση

Το ότι η Δέσποινα Βανδή είναι μια sexy γυναίκα που νιώθει άνετα στο σώμα της και έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική showbiz δεν είναι κάτι που κρύβεται. Η πολύωρη καθημερινή γυμναστική και προσεχτική της διατροφή, τη φέρνουν στη κορυφή της λίστας με τις πιο γυμνασμένες και ελληνίδες. Στα 45 της και με 2 παιδιά έχει σώμα που θα ζήλευαν πολλές, ακόμη εκείνες και με τα μισά της χρόνια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει και η ίδια να περιφέρει δημόσια την εικόνα της υπερβολικά sexy τραγουδίστριας. Μπορεί στη σκηνή και στις φωτογραφήσεις να τολμά να δείξει μια sexy και ποθητή εικόνα, όμως στην προσωπική της ζωή οι επιλογές της είναι -όχι φυσικά συντηρητικές- αλλά δύσκολα θα τις χαρακτήριζες sexy.

Έτσι όταν είδε η ίδια φωτογραφίες της σε εβδομαδιαίο περιοδικό από τα πρώτα της μπάνια ξαφνιάστηκε δυσάρεστα. Το σχεδόν βραζιλιάνικο μαγιό της αποκαλύπτει περισσότερα απ όσα θα ήθελε.
Η ίδια διαμαρτυρήθηκε έντονα στο περιοδικό θεωρώντας ότι στη διαδικασία του ρετούς πειράχτηκε το μήκος του μαγιό δείχνοντας περισσότερη σάρκα. Από το περιοδικό ορκίζονται ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν όπως ακριβώς ήρθαν στα χέρια τους και μάλιστα μπορούν να το αποδείξουν πολύ εύκολα και είναι πρόθυμοι να τις δείξουν στη Δέσποινα όποια στιγμή το θελήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα δεν μας είχε συνηθίσει ως σήμερα με τέτοια αποκαλυπτικά μαγιό, όμως ατυχήματα συμβαίνουν εύκολα χωρίς να το πάρουμε ποτέ είδηση.
Πάντως μπορεί όντως να είναι λίγο τολμηρές οι φωτογραφίες, είναι όμως πολύ καλοκαιρινές και όμορφες πόζες.