Couple Alert: Το νέο υπερ-διάσημο ζευγάρι της showbiz που θα προκαλέσει τα... πάθη!

Γωγώ Φούντα
Couple Alert: Το νέο υπερ-διάσημο ζευγάρι της showbiz που θα προκαλέσει τα... πάθη!

Ξέρουμε ήδη κάποιους που δεν θα χαρούν με τα νέα!

Είναι ίσως το... ζευγάρι του μέλλοντος! Κάποιοι θα το έλεγαν και χρυσό αλλά θεωρούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό, μιας και πρόκειται, ίσως, για τα 2 διασημότερα άτομα του πλανήτη, ή τουλάχιστον του πλανήτη showbiz, κάτω των 20 αυτή τη στιγμή!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Justin Bieber και την Kendall Jenner, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλο! Το... τελευταίο περιστατικό που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες για πιθανή σχέση, ήταν η εμφάνισή τους σε sushi bar, μόλις χθες, μαζί με την κολλητή φίλη της Kendall, Ηailey Baldwin, ναι της γνωστής οικογενείας!

Παρά το γεγονός ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί... φλογερού ειδυλλίου, η σύντομη φιλία της on and off σχέσης του Bieber, Selena Gomez, με τις Kendall και Kylie Jenner, αλλά και το... ξαφνικό unfollow που τους έκανε στο Instagram, μιλάμε για συγκλονιστικά πράγματα, κάνουν όλο και πιο πιθανή την ύπαρξη σχέσης ανέμεσα σε Kendall και Justin.

Αν όντως αυτό αληθεύει, περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της Selena, η οποία, να το πούμε κι αυτό, δεν είναι πλέον το... αθώο κοριτσάκι της Disney! Όχι σε επίπεδα Miley Cyrus, αλλά όσο να πεις, έχει γίνει ολίγον... femme fatale!

Διαβάστε ακόμη:

Οι sexy φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή σε περιοδικό που την έκαναν έξαλλη!

Ο Bradley Cooper πήρε 20 κιλά! Τι κάνει ο άνθρωπος για το Oscar