Aυτά είναι! Ποια διάσημη έχασε 25 κιλά και έγινε κυριολεκτικά... καλλονή;

Γωγώ Φούντα
Aυτά είναι! Ποια διάσημη έχασε 25 κιλά και έγινε κυριολεκτικά... καλλονή;

Με σωστή διατροφή και χωρίς υπερβολές κατάφερε από γλυκούλα να γίνει σέξι θηλυκό!

Κάθε φορά που ίσως ακούτε από κάποια γυναίκα, ότι κάνει εξαντλητικές δίαιτες και γυμνάζεται μανιωδώς, όχι για να χτίσει κορμί, αλλά για να έχει καλή υγεία, είναι απολύτως λογικό να γελάτε και φυσικά να διατηρείτε τις αμφιβολίες σας, αλλά έχουμε να σας πούμε, ότι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα, τα οποία χωρίς να καταφεύγουν σε ακρότητες, και με... σημαία πάντα την υγεία και την αγάπη για τον ίδιο τους τον εαυτό, τα καταφέρνουν, και αλλάζουν τη ζωή τους!

Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η διάσημη τραγουδίστρια Jordin Sparks, την οποία είχαμε όλοι συνηθίσει ως μία μελαμψή, καμπυλωτή και πολύ γλυκιά παρουσία, που κατάφερε να ξεχωρίσει για το αληθινό της ταλέντο!

jordin sparks on her weight loss focusing on becoming healthier

Ωστόσο, στην τελευταία της εμφάνιση, η Jordin μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς εμφανίστηκε 25 κιλά λιγότερο, εμφανώς γυμνασμένη και πιο όμορφη και σέξι απο ποτέ! Όπως είπε και η ίδια, παρόλο που της άρεσε πολύ ο εαυτός της και ήταν πλήρως συμβιβασμένη με την εμφάνιση και τις καμπύλες της, αποφάσισε να χάσει κιλά λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε!

Δεν ξέρουμε αν όντως το έκανε γι' αυτό, αν και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, αλλά έχουμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο εντυπωσιακά!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί Adam; Ο πιο sexy άντρας στον κόσμο έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα!

«Δεν είμαι skinny και μου αρέσει να τρώω»: Η star που πάει κόντρα στα πρότυπα της showbiz